‘It’ boja laka za nokte za ožujak

@mariellehaon

Modni i beauty svijet najavili su uzbudljivu proljetnu i ljetnu sezonu ispred nas, a u središtu novih trendova i kolekcija našla se raskošna i razigrana paleta boja koja će u trenu osvježiti svaku garderobu i kozmetičku torbicu. U proljetnom ormaru istaknut će se nekoliko novih it komada, dok će beauty svijetom vladati lagane formule i nijanse ružičaste boje. Ipak, ono što će svaki proljetni i ljetni look činiti posebnijim su oni istovremeno decentni i efektni detalji koji će mu donijeti neočekivani pomak.

Jedan od najefektniji beauty favorita bez sumnje je crveni lak za nokte koji će se u svojem najvibrantnijem izdanju istaknuti kao savršena nijansa za ožujak, ali i ostatak proljetne i ljetne sezone.

VIBRANTNI CRVENI LAK ZA NOKTE KOJI ĆEMO NOSITI U OŽUJKU

Jednostavan i ženstven, crveni lak za nokte je klasik kojem neće odoljeti ni nova proljetna beauty sezona. Nakon raskošnih, zagasitih crvenih tonova koji su krasili naše najglamuroznije beauty lookove tijekom zimske, osobito blagdanske sezone, nova sezona donosi vibrantnije izdanje crvenog ruža u svijetlijim i jarkim tonovima. Kao savršeni dodatak beauty looku na početku proljetne sezone istaknut će se crveni lak za nokte s naglašenim narančastim podtonom.

@hannastefansson

Kao savršeni spoj omiljenog klasika iz svijeta lakova za nokte te proljetnih trendova koji će u središtu beauty svijeta još jednom istaknuti jarke boje, crveni lak za nokte s naglašenim narančastim podtonom savršeni je izbor za proljetnu manikuru. Baš popust svakog crvenog laka za nokte, it nijansu za mjesec ožujak krasi klasičan izgled i svestrani karakter, dok mu vibrantni narančasti podton donosi onaj trendi pomak i stvara efektnu manikuru za proljetnu sezonu.

U jednostavnom premazu ili kao izbor za trendi detalje, lak za nokte u jarkoj crvenoj nijansi bit će jedan od najpopularnijih beauty favorita za proljeće. One najbolje uz pomoć kojih efektne i trendi manikure možžete ostvariti i sami, izdvojili smo u nastavku.

Chanel Le Vernis – 634 Arancio Vibrante

Essie – Fifth Avenue

Nailberry L’Oxygene – Cherry cherie

Bourjois La Laque – Are You Reddy

Marc Jacobs Beauty Enamored Hi-Shine Nai Polish – 134 Lola

O.P.I Nail Lacquer – A Red-vival City

Tom Ford Beauty Nail Polish – Scarlet Chinois

Foto: Instagram, Bourjois, Chanel, Essie, Marc Jacobs Beauty, Nailberry, O.P.I, Tom Ford Beauty

1