Kreme sa zaštitnim faktorom za lice koje ćete obožavati nanositi svako jutro

Kreme sa zaštitnim faktorom za lice koje ćete
obožavati nanositi svako jutro

Ako se nalazite među onima koji nisu pretjerano veliki obožavatelji krema za sunčanje, onda definitivno niste same. Često su masne, guste i začepljuju pore, uzrokuju prištiće, a šminku pretvaraju u neujednačeni i sjajni nered. Ipak, tijekom godina smo ustanovile da je krema za sunčanje najučinkovitiji način očuvanja dugotrajne elastičnosti i gipkosti kože. Upravo zato bismo trebale nanositi kremu za sunčanje na svaki dio tijela koji je izložen suncu. Uz to, posebno je važno imati dobru kremu sa zaštitnim faktorom za lice.

Treba li svakodnevno nositi kremu sa zaštitnim faktorom?

Da, svakodnevno nošenje kreme za sunčanje neophodno je za zaštitu kože lica od UV zraka. U suprotnom one koje uzrokuju razne nepravilnosti od hiperpigmentacije do uranjenih znakova starenja. Srećom, današnje kreme sa zaštitnim faktorom za lice imaju besprijekorne formule. One su lagane, polumat i nisu kredasto bijele te su potpuno nevidljive ispod make upa. Koži lica potrebna je zaštita od sunca tijekom cijele godine, čak i kad većinu vremena provodite u zatvorenom i niste suočene s izravnom sunčevom svjetlošću.

Koje su najbolje kreme sa zaštitnim faktorom za lice?

Odabrali smo apsolutno najbolje formule krema sa zaštitnim faktorom koje ćete uživati nanositi svako jutro prije make upa. Ove kreme se uspješno mogu boriti protiv akni, posvijetliti tamne mrlje, izblijedjeti ožiljke i čak djelovati kao savršen primer te učiniti da vaša podloga izgleda glatko i prirodno. Umjesto da zazirete od nanošenja SPF-a svakog jutro, radije pronađite SPF proizvod koji nije samo zaštita nego i njega za kožu vašeg lica. U nastavku možete naći svoj novi omiljeni SPF proizvod za lice.

Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30
Dermalogica kreme sa zaštitnim faktorom
Dermalogica Protection Sport SPF 50
SUPERGOOP! Unseen Sunscreen SPF 30
Tatcha kreme sa zaštitnim faktorom
Tatcha Silken Pore Perfecting Sunscreen
Dr. Dennis Gross Skincare All-Physical Lightweight Wrinkle Defense Broad Spectrum Sunscreen SPF 30
ZO® SKIN HEALTH Sunscreen + Primer SPF 30
PCA Skin Weightless Protection Broad Spectrum SPF 45
Kiehl's kreme sa zaštitnim faktorom
Kiehl’sUltra Light Daily UV Defense SPF 50+

Foto: Instagram, Dermalogica, Cult Beauty, Tatcha, Space nk, Manuela Picard, Dermacaredirect, Feel Unique

Učitati još
Zatvori