Pronašli smo beauty proizvod koji bez iznimke koriste i žene i muškarci
Pronašli smo beauty proizvod koji bez iznimke koriste i žene i muškarci

Pronašli smo beauty proizvod koji bez
iznimke koriste i žene i muškarci

Hidratacija treba svima. To je jasno i to mogu vidjeti čak i oni muškarci koji su baš jako protiv krema i mazanja. Ipak, teško da će muškarci imati elaborirane jutarnje i večernje rutine kao što to imaju mnoge žene. Tu u priču uskače hidratantna krema, jedan proizvod koji može muškoj koži pružiti sve što joj treba, a lako ga je uvrstiti u raspored.

Bogata hidratantna krema izbor je i žena koje nemaju puno vremena za rutine od nekoliko koraka. To je svestran proizvod koji njeguje i istovremeno hrani kožu. Ako ste u toj grupi muškaraca i žena koji nemaju vremena za detaljne rutine, a svejedno želite njegovanu kožu, bitno je odabrati proizvod s kvalitetnim sastojcima i dokazanim djelovanjem.

Krema za lice je neizostavna

Ako se još uvijek nećkate, idemo još jednom ponoviti zašto je hidratacija bitna. Dehidrirana koža može se dogoditi svakome, bez obzira na tip kože koji imate. Takva dehidrirana koža izgleda sivo, a i bore su vidljivije. Točnije, vidljive su dehidracijske linije koje se mogu pojaviti preko noći, a to nitko ne želi. Baš zato bitno je pravilno hidratizirati kožu, čak i ako niste zaljubljenici u skincare.

Ulje jojobe, vitamin E i nježna tekstura karakteristike su Nivea Soft kreme koju obožavaju i muškarci i žene. Ona je namijenjena za svakodnevnu upotrebu te za baš sve tipove kože. Ona će nahraniti nježnu i osjetljivu kožu, a također će hidratizirati i nešto grublju mušku kožu lica koja je navikla na brijanje.

Ova hidratantna krema brzo se upija i iza sebe ne ostavlja mastan trag. Također, možete ju koristiti na licu, rukama i tijelu. Zapravo je idealan višenamjenski proizvod. Također, Nivea Soft krema dolazi u četiri veličine. Tu je ona u tubi od 75 ml, a koja stane u svaku torbu, zatim pakiranja od 100, 200 i 300 ml. Tako možete izabrati najbolju opciju za sebe i uvijek pri ruci imati kremu na kojoj će vaša koža biti zahvalna.

FOTO: Instagram (@jasmine.curtis, @edbtheskincarelover), PR

 

 

Učitati još
Zatvori