Kraljica rajfova za kosu zna koje će frizure biti hit ove zime

Kraljica rajfova za kosu zna koje će
frizure biti hit ove zime

@jenniferbehr

Nema sumnje da je napoželjniji dodatak ove sezone obruč ili rajf za kosu. Modni je to trend koji je na samom vrhuncu svoje popularnosti i skoro da više nema brenda koji u svojoj ponudi nema barem jedan primjerak. No, činjenica je da su mnogi današnji rajfovi zapravo inspirirani modelima Jennifer Behr, dizajnerice koja je zaslužna za većinu ukrasa za kosu koje je nekoć u seriji Gossip Girl nosila Blair Waldorf. Upravo tih godina rajfovi su posljednji put bili jako popularni, a revival ovog trenda donio nam je i brojne druge ukrase za kosu; dekorativne ukosnice, špangice, kopče… Izbor je ogroman, a i Jennifer Behr ima selekciju najljepših ukrasa uz, naravno, već spomenute oversized rajfove. Na njenom Instagram profilu pronašli smo ne samo divne dodatke za kosu, već i mnoge trendi frizure koje su trenutno jako ‘in’.

@jenniferbehr

Najpoželjnija frizura u zimskoj sezoni tako će biti ona koja na sebi ima neki atraktivan detalj, bilo da se radi o velikom baršunastom rajfu koji krasi valoviti bob, kristalnim zvijezdicama koje prolaze cijelom duljinom kose začešljane u stranu ili elegantnom niskom repu koji je osiguran dramatičnom mašnom.

Tu su brojni drugi detalji kojima možete ukrasiti kosu i osim toga na jednu sasvim novu razinu podići kompletnu frizuru. Primjeri koje vam donosimo u nastavku sigurno će vam dobro doći za nadolazeću party sezonu, a po ukrase za kosu ne morate nužno kod Jennifer Behr, jer nema sumnje da će svoje inačice ovih ukrasa ponuditi i sve bitne modne trgovine.

Učitati još
Zatvori