Korektori koji će bez problema zamijeniti vaš puder

Korektori koji će bez problema
zamijeniti vaš puder

Većina nas uistinu voli make up i uživa u njegovom nanošenju. No, usprkos tome što nam svakodnevno šminkanje cijelog lica nije visoko na listi prioriteta, postoji jedan make up proizvod koji uvijek imamo sa sobom – korektor! Bez korektora, naši bi podočnjaci izgledali poput dva crna kruga, svaki prištić došao bi do izražaja, kao i crvenilo na licu. Obožavamo korektore i oni su zaista must-have u našim torbicama.

No, nisu svi korektori namijenjeni samostalnom nošenju. Neki su toliko gusti da se nakupljaju u svakoj borici na licu, pogotovo ako ne dodamo puder u prahu. Drugi pak imaju specifičan ton koji je potrebno uravnotežiti tekućim puderom. To možete vidjeti i u bilo kojem YouTube videu gdje vlogeri nanose korektor na oči, čelo, bradu i obraze, a zatim tek na red dolazi puder. No, ako nemate vremena ni strpljenja za to, dobro je znati da postoje i korektori koje možete nositi bez pudera.

Korektori s formulama koje se besprijekorno stapaju s kožom

Top formule korektora, koje sadrže sve sjajne sastojke, dolaze u raznolikim nijansama te se besprijekorno stapaju s kožom, nije toliko teško naći. Takvi korektori su nešto što možete jednostavno ubaciti u svoju make up torbicu i nanijeti ili nadograđivati u pokretu, kad god vam zatreba. Nisu vam potrebni ni make up kistovi, ni puder. Jedino što bi vam tada moglo biti potrebno su dva korektora, u dvije različite nijanse.

Naime, stručnjaci često preporučuju da, kad birate korektor za područje oko očiju, odaberete onaj koji je nijansu ili dvije svjetliji od tona vaše kože. Međutim, to neće uspjeti ako koristite strategiju ‘jedan proizvod za sve‘ jer bi vam moglo biti presvijetlo za ostatak lica. Umjesto toga, trebale biste potražiti korektor koji odgovara vašem tonu kože i koristiti ga na cijelom licu ili biste mogle nabaviti jedan svijetlili i jedan u tonu vaše kože. Cijela poanta ovog jednostavnog pristupa je postizanje besprijekornog i prirodnog looka. U nastavku možete naći nekoliko najdražih korektora brojnih make up entuzijastica. Oni će vam biti dovoljni za postizanje sjajnijeg tena.

Bobbi Brown Intensive Serum Concealer
bareMinerals korektori
bareMinerals BarePro 16 Hour Full Coverage Concealer
Nars korektori
NARS Radiant Creamy Concealer
Charlotte Tilbury Magic Away Liquid Concealer
Maybelline korektori
Maybelline Fit Me! Concealer
Jouer Essential High Coverage Liquid Concealer

Foto: Instagram, Feel Unique, Cult Beauty, Douglas, Space nk

Učitati još
Zatvori