Pronašli smo savršenu kopiju ultraskupog Baccarat Rouge 540 parfema
Pronašli smo savršenu kopiju ultraskupog Baccarat Rouge 540 parfema

Pronašli smo savršenu kopiju ultraskupog
Baccarat Rouge 540 parfema

Kult koji se stvorio oko parfema Baccarat Rouge 540, brenda Maison Francis Kurkdijan, pomalo je zastrašujuć. Nošenje ovog parfema postalo je pitanje statusa i gotovo da nema osobe koja je “netko i nešto”, a da ne nosi ovaj parfem. U prošlogodišnjem intervjuu s Francisom osobno saznali smo da je ovaj parfem vječito rasprodan u svim parfumerijama koje ga drže. Ipak, činjenica je da si ga mogu priuštiti samo oni dubljeg džepa. Naime, cijena 70 ml je 220 eura, dok je cijena veće bočice od 200 ml – 435 eura.

Sada kada ste si to preračunali u kune, dođite k sebi, postoji jeftinija kopija. Radi se o parfemu Nomad australskog brenda Who is Elijah. Nomad ima gotovo sve iste mirisne note kao i Baccarat Rouge, a cijena za 50 ml mu je 88 eura. Najveće pakiranje od 100 ml stoji 117 eura, kako god okrenete, višestruko jeftinije od originalne verzije.

Kakva je to kopija Baccarat Rouge 540 parfema?

Ako niste sigurni je li ovaj parfem za vas, možda pomognemo tako što ćemo raspisati mirisne note u njemu. Prve note su egipatski jasmin, šafran i badem. U srcu parfema su Amberwood,bugarska ruža i ambergris. Naposljetku tu su note cedrovine, mahovine, mošusa, suhog ambera i some jele.

Na stranici stoji kako je to parfem za kojim se okreću glave i za koji će vas hrpa ljudi pitati po čemu to mirišete. Kažu i da je idealan za svakodnevno nošenje, ali i za večernje izlaske i romantične susrete. On je svestran i kompleksan, baš kao i Baccarat Rouge 540. Ako i dalje niste sigurni, sa stranice možete naručiti i manja pakiranja od 2 ml, a uskoro će u ponudi biti i ono od 10 ml. Tako ne morate kupiti veliku bočicu, već možete parfem isprobati i vidjeti je li za vas ili nije.

Nomad

Nomad je drvenasto, jantarno, cvjetni parfem. Isto je opisan i Baccarat Rouge 540. Stoga, prije nego što odlučite potrošiti pola plaće na parfem kuće Maison Francis Kurkdjian, ovo je dosta dobra zamjena pa probajte prvo s njome.

Učitati još
Zatvori