Manikure koje nikada neće biti ‘out’, a uvijek će izgledati luksuzno i elegantno
Manikure koje nikada neće biti ‘out’, a uvijek će izgledati luksuzno i elegantno

Manikure koje nikada neće biti ‘out’, a uvijek će izgledati luksuzno i elegantno

Čini nam se da bismo svaki tjedan mogli pisati o nekom novom trendu kada su manikure u pitanu. Ipak, često se radi samo o reciklaži trendova koji sada imaju samo novo i lako pamtljivo ime. Bilo da se radi o Hailey Bieber manikuri, baršunastim noktima, micro frenchu, blueberry milk noktima, sve je to zapravo već viđeno, ali ključ je u tome što se radi o manikurama koje uvijek izgledaju lijepo i ne izlaze tako lako iz mode.

Upravo o takvim bezvremenskim klasicima pisat ćemo u ovom tekstu. To su manikure koje će uvijek izgledati elegantno, bez obzira na to što je u tom trenutku proglašeno trendom. Neki će ove manikure nazvati old money ili quiet luxury, ali činjenica je da se samo radi o manikurama koje su decentne i jako nosive. Ruke i nokti s njima izgledaju sređeno i njegovano. No da ne duljimo, u nastavku su manikure koje će uvijek biti u trendu.

Francuska manikura

Nijedan popis vječitih klasika ne može proći bez francuske manikure. Bila ona na prirodnim, kraćim ili dužim noktima, uvijek izgleda lijepo i elegantno. I dok će se mnogi sjećati onih “starinskih” debelih francuskih manikura, ove današnje su puno decentnije i tanje.

Neutralne manikure

Neutralne manikure proteklih godina dobivale su svakakva imena, ali mi se držimo ovog originalnog. Radi se o manikurama koje izgledaju jako prirodno, često imaju primjese ružičaste, a odlično vizualno izdužuju prste. Uz to, ako idete na trajni lak ili umjetne nokte, ne vidi se toliko razlika između vašeg prirodnog nokta i gela kada nokti izrastu.

Prozirna manikura

Ako je nešto doživjelo eksploziju popularnosti u 2023. godini, to je običaj sjajni i prozirni lak. Mnogi su birali upravo kratke i prirodne nokte. Oni su bili lijepo sređeni, oblikovani i njegovani, a na njima ej bio tek sjaj. Ova manikura idealna je za sve minimaliste koji žele da im nokti budu uredni i elegantni, ali nemaju vremena i strpljena sjediti na manikuri.

Crveni lak

Još jedan bezvremenski klasik svakako je crveni lak. Bilo da imate kratke ili duge nokte, crvena boja uvijek izgleda lijepo. Bitno je samo da je nanesena uredno, a na vama je da izaberete nijansu.

Mliječna manikura

Mliječno bijela manikura također je jedan od klasika koji izgleda vrlo elegantno. Vrijeme onih korektor bijelih noktiju je iza nas i biramo ove mliječne manikure koje su lagano prozirne. Kroz njih se lagano nazire prirodni nokat, super su izbor za sve oblike noktiju i naglašavaju vašu put, pogotovo ako se tamniji.

Foto: Instagram (@lemanoir)

Učitati još
Zatvori