Kate Bosworth ima novu boju kose koju ćete poželjeti u novoj godini

Kate Bosworth ima novu boju kose koju
ćete poželjeti u novoj godini

Američka glumica i it djevojka Kate Bosworth iza sebe ima pregršt odličnih projekata, ali i modnih kombinacija zbog kojih već godinama ne silazi s liste najbolje odjevenih. Njezin besprijekoran stil stvara neodoljiv spoj klasičnog i modernog koje uvijek krasi naglašena doza ženstvenosti i elegancije. Osim najboljih odjevnih komada i modnih dodataka s potpisom poznatih modnih kuća, dizajnera i brendova koji se nalaze u njezinom ormaru, Kate veliku pažnju unutar svojih svakodnevnih lookova, a osobito unutar onih za crveni tepih, pridaje i beauty trendovima, make upu i frizuri.

IT BOJA KOSE ZA NOVU GODINU

Kako bi osvježila svoj izgled, Kate Bosworth se nedavno odlučila za promjenu boje kose. Svoje prepoznatljive plave uvojke zamijenila je raskošnom bakrenom nijansom koja će bez sumnje postati jedna od najpoželjnijih boja u novoj godini. Između strawberry blonde nijanse i vatrene bakrene boje, Kate Bosworth odabrala je efektnu, ali još uvijek vrlo svijetlu i nježnu nijansu koja je u trenu osvježila njezin izgled i donijela dozu topline njezinoj svijetloj puti.

Za novom bojom Kate Bosworth i sami ćemo poželjeti posegnuti u novoj godini kako bismo postigli isti efekt, a osim savršene nijanse Kate je posljednjih dana istaknula i nekoliko odličnih frizura koje dodatno naglašavaju ljepotu i svestranost ove istovremeno efektne i nježne nijanse s toplim spicy odsjajem. Za jednostavan dnevni ili večernji look,  od blagih valova do savršeno zaglađene punđe u nastavku donosimo pet najboljih frizura Kate Bosworth koje ćete i sami lako kreirati.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori