Nova frizura Kaie Gerber potvrđuje da ultra-kratki bob nikad nije izgledao bolje

Kaia Gerber
@kaiagerber

Kad bismo morali izdvojiti nekoliko djevojaka novije generacije koje imaju epitet it cura, na popisu bi se definitivno našla i Kaia Gerber, prekrasna kći supermodela Cindy Crawford. Iza Kaie su već brojne kampanje i editorijali odrađeni za velika modna i imena, a mediji prate svaki njezin korak jer se ističe i kao jedna od najtrendi djevojaka današnjice.

Njezine se odjevne kombinacije prate s pozornošću jer klasične i jednostavne komade savršeno kombinira s trendi modelima, njezin se stil najbolje može opisati kao neopterećen i mladenački. Osim što su njezine street style kombinacije odlična modna inspiracija, ovih nam je dana za oko zapela i njezina frizura – mlada je manekenka svoj dugački lob zamijenila ultra-kratkim bobom koji joj pristaje savršeno.

Kaia je ranije izjavila kako je dugo osjećala pritisak da mora imati dugačku kosu koju su svih od nje očekivala, no onda je zapitala samu sebe zašto to radi i rekla da će se ošišati – ako ona to želi! Kaia se naposljetku odlučila za bob dužine približno jedan centimetar ispod uha s razdjeljkom po strani.

Foto: Instagram

0