Neka ova jesen bude u znaku malo drugačijih manikura

@tipsnailbar

Pri spomenu jeseni i trendova koje ovo inspirativno godišnje doba donosi u svijet ljepote, što vam prvo padne na pamet? Vjerujemo kako su to noviteti u kozmetičkoj torbici i na policama u kupaonici, kao i povratak uobičajenoj rutini u njezi ljepote. Govoreći o manikurama, prva ideja na spomen jesenskih dana i hladne sezone, mnogima su tmurne i zagasite boje poput bordo, boje vina, sive, crne te klasičnih tonova crvenih i nude nijansi. Međutim, dizajneri na modnim pistama, odnosno stručnjaci u backstageu te djevojke na Instagramu i popularni kozmetički saloni pokazali su nam da nam ovogodišnje jesenske manikure ipak donose nešto novo, uzbudljivije i zanimljivije od onog što smo mogli očekivati od hladne sezone.

@oliveandjune

Povratak french manikure, ali i nekih novih uzoraka

Bez obzira na to preferirali minimalizam ili raskoš na noktima koja će osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, u ovosezonskim trendovima svatko može pronaći idealnu manikuru za sebe. Klasičarke će oduševiti povratak french manikure koja nam dolazi u trendi, pomaknutom izdanju pa istovremeno izgleda svevremenski i cool, dok će ljubiteljice otkačenih uzoraka uživati u najpopularnijem “printu” sezone. Ne, nije riječ niti o zmijskom, niti o leopard uzorku, već o uzorku kornjačevine koji se već naziva jednom od najpopularnijih manikura u sezoni koja je pred nama.

@oliveandjune

Veliki je naglasak i dalje stavljen na nail art pa je najbolje pustiti mašti na volju ili se prepustiti kreativnosti u kozmetičkome salonu. Trend različitih nijansi u kojem je svaki nokat obojen u zasebnu boju nosit će se i ove jeseni. Takva se manikura ispostavila kao omiljen izbor svih onih neodlučnih dama kojima se teško odlučiti samo za jednu nijansu.

U nastavku donosimo inspiraciju s Instagrama kojom se možete poslužiti pri idućem lakiranju noktiju u kućnoj radinosti ili već pri idućoj posjeti kozmetičkom salonu.

@betina_goldstein
jesenske manikure
@betina_goldstein
@oliveandjune
jesenske manikure
@tipsnailsbar
jesenske manikure
@emilyjanelathan
jesenske manikure
@emilyjanelathan
jesenske manikure
@emilyjanelathan
jesenske manikure
@emilyjanelathan
jesenske manikure
@emilyjanelathan

Foto: Instagram

0