Kod ‘it’ cura potražili smo inspiraciju za frizure koje ćemo nositi u jesenskim danima

Kod ‘it’ cura potražili smo inspiraciju za frizure koje ćemo nositi u jesenskim danima

@orionvanessa

Iako o jesenskim trendovima u svijetu mode i ljepote pišemo već nekoliko tjedana kako bismo u novu sezonu ušli što spremniji, sutra je prvi dan jeseni i možemo se i službeno, kalendarski pozdraviti s ljetnim danima. No, ne treba žaliti s obzirom na to da je jesen poznata kao razdoblje koje nam donosi najraskošnije, najzanimljivije i najbogatije trendove koje su dizajneri, ali i stručnjaci iz beauty svijeta marljivo pripremali kako bi jesenski dani bili što ljepši i što više stylish, usprkos nerijetko tmurnom vremenu. Ono na što ćemo posebno obratiti pozornost i ove jeseni su frizure. Nakon što su ljeto, more, sunce i vjetar ostavili svoj “danak” na našoj kosi, vrijeme je za promjenu kojom će se kosa oporaviti, ali i kojom ćemo osvježiti postojeći look i u novu sezonu ući skroz trendi. Ranije smo pisali o frizurama s modnih pista Tjedana mode koje su nam dizajneri predstavili kao ključne u ovoj sezoni, a nosive su svaki dan, pa smo se ovog puta odlučili okrenuti gotovo pa nepresušnom izvoru beauty inspiracije – Instagramu.

@jeannedamas

Cure na Instagramu već su pokazale najnovije frizure s kojima će na stylish način zakoračiti u prve jesenske dane, a već je na prvi pogled jasno kako će svatko moći pronaći idealnu frizuru za sebe, bez obzira na to kakav stil preferirali. Priča o jesenskim frizurama započinje klasikom koji nas prati kroz sva godišnja doba, a jedino što se mijenja je njegova dužina i tekstura. Radi se, naravno, o bobu, a onako kako je ljeto bilo u znaku french boba, tako su hladniji dani u znaku onog dužine do ključne kosti, kao i blunt boba.

Od boba preko slojevite kose do šiški – nosi se baš sve

@anhcotran

Nova sezona ponovno stavlja naglasak na dugačku kosu, ali i razigrane slojeve u kosi koji joj daju dozu volumena i oživljavaju njezinu teksturu, bez obzira na prirodnu gustoću. Naravno, i ova je jesen nezamisliva bez šiški, a svi oni koji se i dalje dvoume trebaju li se konačno odlučiti na taj potez i napraviti šiške, možda je baš ova jesen pravo vrijeme za to! Zahvaljujući ukrasima za kosu kao što su kopče, ukosnice, obruči i scrunchieji, punđe i repovi izgledaju ljepše nego ikad, a it djevojkama su upravo takve frizure postale omiljene za različite prigode, od svakodnevnih ležernih druženja, preko odlaska na posao pa do formalnijih prilika. U nastavku donosimo najljepše frizure kojima se možete inspirirati ove jeseni.

Učitati još
Zatvori