2 jeftina tekuća pudera koja opravdavaju očekivanja

2 jeftina tekuća pudera koja
opravdavaju očekivanja

U make up koji kupujemo svakih nekoliko mjeseci i bez kojeg skoro da i ne možemo, svakako se svrstava i puder, tekući ili u sticku, ovisno o preferencijama. Zato volimo biti u toku sa svim novostima koje se događaju na beauty sceni, a ako i vas zanima što je novo u svijetu pudera, te k tome volite jeftine, a djelotvorne podloge, danas vas upoznajemo s dva pudera o kojima se trenutno priča u svijetu i cijena im je manja od 50 kuna. Osim njih, istražiti možete i tekuće pudere koji prekrivaju baš sve, najhidratantnije pudere za zimu, kao i tekuće pudere s najvećim izborom nijansi za svaki ton kože.

Makeup Revolution Fast Base Foundation

Makeup Revolution Fast Base Foundation Stick

Makeup Revolution Fast Base Foundation Stick

Kada se radi o cijenom pristupačnom make upu, britanski brend Makeup Revolution miljenik je mnogih žena. Osim toga, Makeup Revolution dosta vješto radi dupe proizvode onih mnogo slavnijih i skupocjenijih, pa nije ni čudno da je vrlo popularan, iako je u prošlosti često nailazio i na kritike zbog toga.

Novost koju brend ima u ponudi je Fast Base Foundation Stick, puder u sticku za koji su brojne blogerice posvjedočile da ima izuzetno jako prekrivanje, koje uspješno kamuflira čak i vrlo izražene akne. Još bolje od svega, činjenica je da vam samo jedan potez ovim stickom osigurava dojmljivo prekrivanje. Puder je dostupan u 18 nijansi, u prodaju je stigao 28. veljače i dođe svega 5 funti.

Primark My Perfect Colour Foundation

Primark My Perfect Colour Longwear Ultimate Matte Foundation

Primark My Perfect Colour Longwear Ultimate Matte Foundation

Još jedan, moglo bi se reći drogerijski hit među puderima, stiže iz Primarka. Za My Perfect Colour Longwear Ultimate Matte Foundation tvrdi se da je dupe puder kultne Estée Lauder Double Wear podloge, koja doslovno ima vojsku poklonica. Blogerice koje su paralelno isprobavale obje podloge, ustvrdile su kako su s oba tekuća pudera dobile vrlo sličan završni dojam, istaknuvši ipak kako im je za isti efekt na licu trebala nešto veća količina pudera iz Primarka, no Double Weara i da su s njome trebale nešto više raditi kako bi dobile besprijekoran ten. Ipak, za puder koji dođe svega 5 funti, ovo je itekakva pohvala.

 

Foto: Primark, Makeup Revolution

Učitati još
Zatvori