Teuta Mesaroš i druge influencerice znaju koliko je #jedinstvena njega kose važna

Teuta Mesaroš i druge influencerice znaju koliko je #jedinstvena njega kose važna

Za većinu ljudi kosa je ključna u izražavanju njihove osobnosti i njihovog individualnog stila. To ju čini pravim boosterom za samopouzdanje, čak i kad nam dan možda nije idealan. Lijepa, gusta, sjajna kosa uvijek ostavlja dobar dojam, stoga je važno održavati pravilnu rutinu za njegu kose. Dobra rutina također igra važnu ulogu kod zdravlja kose i pomaže u izbjegavanju oštećenja, nedostatka volumena i sjaja.

#jedinstvena njega kose

Dobru rutinu ne čine samo kvalitetni proizvodi za njegu kose, nego i kvalitetni uređaji koji vode računa o njezinom zdravlju. To su prepoznale i naše influencerice, Teuta Mesaroš, Nika Matić i Pamela Smoljanić. One su na svojim Instagram profilima podijelile svoja mišljenja vezano uz njegu kose, a i dale su naslutiti da nam slijedi jedna #jedinstvena poslastica za kosu koja je ljepša nego ikad prije.

#jedinstvena njega kose jednako je važna kao i njega kože

Teuta Mesaroš, poznata frizerska stilistica i vlasnica popularnog zagrebačkog frizerskog salona Teuta,  trudi se stalno slušati potrebe svojih klijentica, a tako često može čuti i sve o njihovim najvećim brigama za kosu. Prepoznala je to da žene često imaju više proizvoda i alata kojima njeguju svoju kožu, nego kosu. Ipak, vrijeme je da počnemo i o svojoj kosi razmišljati na jednak način i pružimo joj sve ono što joj je potrebno da bi zablistala. Evo što o tome svemu kaže Teuta:

Suha mi je kosa, ispucali su mi vrhovi, nemam sjaja niti volumena…
Uglavnom mi tako cure opisuju svoju kosu.

Zatim ja pitam: “Koje proizvode i uređaje koristite za svoju kosu?”
– Pa, imam tamo neki šampon, regenerator, fen star sto godina…

“A za kožu?” – Za kožu koristim čistač, kremu, masku, pilling, tonik, par vrsta seruma, vitamin C, retinol, kada je jako suha dodam i ulje, faktor obavezno, jade roller, masažer…”

U konačnici Teuta zaključuje:

“Njega kose jednako je bitna kao i njega kože!
Zato stay tuned jer će vas razveseliti novosti iz Phillipsa!”

Osim po inspiraciju za najljepše modne kombinacije, Nikin Instagram profil često posjećujemo jer tamo možemo pronaći i razne beauty savjete. Od njezinih omiljenih proizvoda za njegu kože i kose, do trendi make up lookova. Kako bi njezin look bio potpun tu je zdrava i lijepa kosa koja djeluje poput krune za svaku odjevnu kombinaciju, kao i njegovanu kožu i lijepu kožu. Koji su neki od najčešćih problema s kojima se i Nika poistovjećuje kad je u pitanju kosa podijelila je s nama na društvenim mrežama:

Suha kosa, ispucali vrhovi i nedostatak volumena samo su neki od problema s kojima se susrećemo kod njege kose. Jako sam happy jer nam uskoro u spas dolazi nešto novo od Philipsa so stay tuned…

Pamela Smoljanić, poznata hrvatska influencerica, koju na Instagramu već svi znaju pod handleom @august_xvi, često nas inspirira svojim objavama ispunjenima pozitivom. Kod nje isto nalazimo modno nadahnuće, ali i lifestyle i beauty savjete. Često zavirimo na njezin profil i kako bismo mislima odlutale na neko ljepše mjesto na koje je Pamela odlučila otputovati. Gdje god se nalazila, bilo da se radi o Grčkoj, Meksiku ili nekoj primamljivoj lokaciji unutar granica Hrvatske, Pamela također ne zaboravlja na važnost njege kose pa nam tako s vremena na vrijeme otkrije koji su neki od njezinih signature proizvoda. Sada i ona daje naslutiti da nam se sprema prava poslastica za njegu kose:

Mislim da ne postoji cura koje ne želi imati lijepu kosu, ali niti ona koja nije nikada imala problem ispucalih vrhova, suhe i izlomljene kose. Stay tuned, jer Philips uskoro ispunjava sve naše snove!

Foto: Philips, Instagram

Učitati još
Zatvori