Iza nove ‘it’ nijanse smeđe boje kose nalazi se neočekivana inspiracija

Iza nove ‘it’ nijanse smeđe boje kose nalazi se neočekivana inspiracija

Svijet kose nikad nije bio zanimljiviji i uzbudljiviji. S trendovima koji se izmjenjuju iz sezone u sezonu, sve boljim proizvodima za njegu te novim tehnikama šišanja i bojanja kose, danas je lakše no ikad pronaći savršenu frizuru. Nakon nekoliko godina vladavine pramenova koji su u središte najpoželjnijih trendova iz svijeta frizura stavili svjetlije boje za kosu, početak godine iznenadio nas je neočekivanim povratkom prirodnom looku i trendom nude boja, odnosno boja koje ne donose drastičnu promjenu boje, već naglašavaju ljepotu prirodne boje i izvlače ono najbolje iz nje. Zahvaljujući povratku prirodnog looka u fokusu su se ponovno našle i raskošno smeđe boje.

Početak ljeta označio je početak nove sezone i vrijeme za osvježenje frizure. I dok su neki odabrali drastičan rez, drugi su se odlučili za osvježenje boje. Nijanse smeđe osvježenje su potražile u pramenovima, a inspiraciju za savršenu boju u neočekivanom – modnim dodacima od kornjačevine.

SAVRŠENA SMEĐA BOJA ZA LJETNU SEZONU

Od sunčanih naočala do statement naušnica, efekt kornjačevine ove je sezone jedan do najpoželjnijih trendova u svijetu modnih dodataka. Sasvim neočekivano, decentni uzorak koji stvaraju mrlje u nekoliko nijansi smeđe ili u kombinaciji smeđe i žute boje istaknuo se i kao savršena inspiracije za osvježenje svake nijanse smeđe boje.

Kako bi kreirali efekt kornjačevine u kosi, poznati frizeri posegnuli su za pramenovima. U nekoliko različitih nijansi i naizgled gotovo bez plana i red naneseni na kosu, razigrani pramenovi u smeđu kosu unose savršeno osvježenje. Iako prošarana pramenovima, smeđa podloga još uvijek je u fokusu, dok pramenovi igraju sporednu ulogu. Kako izgleda najpoželjnija nijansa smeđe boje za ljeto? Nekoliko primjeri zbog kojih ćete i sami poželjeti isprobati ovaj neočekivani, istovremeno decentni i efektni trend.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori