‘It’ boja laka za nokte za veljaču

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 토드라팡 (@troudelapin) on

Ispred nas je još jedna uzbudljiva proljetna sezona koju će u beauty svijetu obilježiti lagane teksture i raskošne boje. Prvi proljetni beauty trendovi odavno su postavljeni, a sada su na police popularnih beauty dućana stigli i prvi proljetni proizvodi među kojima se još jednom istaknula raskošna paleta lakova za nokte. Od nježnih pastelnih tonova do vibrantnih jarkih boja koje će već na početku proljeća prizivati ljeto, trendi nijanse lakova za nokte ovog će proljeća stvoriti efektne manikure – u jednostavnom premazu boje ili cool detaljima u boji.

Prije no što se okrenemo jarkim i pastelnim nijansama, plava boja u svojem najraskošnijem izdanju istaknut će se kao savršeni izbor za veljaču, ali i kao jedan od nijansi koja će obilježiti godinu.

 

 

 

 

 
 

 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by essie (@essie) on

Klasična plava za cool manikuru

Nakon vibrantne koraljne boje koje je proglašena bojom 2019. godine i koja je obilježila trendove u modi, ljepoti i uređenju interijera, Pantone Color Institute za boju 2020. godine odabrao je nijansu Classic Blue. Zašto je Pantone odabrao tu nijansu za boju 2020. godine? Poznati institut za boju klasičnu nijansu plave opisao je kao boju koja unosi mir, daje samopouzdanje i poziva na povezanost, naglašava našu želju za pouzdanim i stabilnim temeljima na početku novog doba. Osim što nosi pozitivan predznak, Classic Blue boja osvaja svojim izgledom koji će joj osigurati mjesto među najvećim beauty trendovima za 2020. godinu. Jedan od najjednostavnijih načina na koji ju možete uklopiti u svoj beauty look je cool manikura.

Iako naizgled odvažan, efektna manikura u klasičnoj nijansi plave je svestrani izbor koji će jednako dobro izgledati i na dugim i na kratkim noktima te pristajati svakom tonu i podtonu kože. Osim što će pristajati baš svima, manikura u klasičnoj nijansi plave bit će cool dodatak svakodnevnim kombinacijama.

Za trendi manikuru u Classic Blue nijansi, u nastavku donosimo tri odlična laka za nokte.

Chanel Le Vernis 624 Bleu Trompeur
Chanel Le Vernis 624 Bleu Trompeur
Deborah Lippman Gel Lab Pro Fight The Power
Deborah Lippmann Gel Lab Pro Fight The Power
Essie Bobbing for Baubles
Essie Bobbing for Baubles

Foto: Instagram, Chanel, Deborah Lippmann, Essie

0