‘It’ boja laka za nokte za srpanj

‘It’ boja laka za nokte za srpanj

Znamo da smo dostigli vrhunac ljeta kad našem omiljenom salonu za nokte misteriozno nedostaje ružičastog laka za nokte. Naravno, često volimo eksperimentirati sa svojim manikurama, ali postoji nešto u vezi s ružičastim lakom za nokte što nas posebno veseli tijekom ljetnih vrućina. Osim što odlično pristaje uz preplanuli ten, koji i dodatno naglašava, ružičasta uistinu lijepo pristaje svima i može razvedriti i dodati dozu boje svakoj odjevnoj kombinaciji. To je ‘it’ boja laka za nokte koju ćemo definitivno ubaciti u svoju kolekciju ovo ljeto.

‘It’ boja laka za ovaj mjesec dolazi u najvedrijim ružičastim nijansama

Kad se radi o manikurama, ništa nam ne donosi više zadovoljstva od pronalaska naše savršene nijanse ružičastog laka za nokte. To je klasična boja, a ovisno o dobu godine, događaju, raspoloženju i tonu kože, prilagođavamo odabranu nijansu. Ponekad želimo ‘barely there’ ružičastu boju, a ponekad onu najintenzivniju ružičastu koju možemo naći. Naravno, dogodi se i to da poželimo lak koji je ekvivalent disko zabavi iz 70-ih – što je moguće blistavije i svjetlucavije.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih ružičastih lakova u ovoj ‘it’ boji. U stvari, rekli bismo da ogromna ponuda čini našu želju da nosimo ružičastu boju malo izazovnijom. Kako odabrati ružičastu kad svaki brend ima toliko verzija rozih lakova za nokte među kojima možemo birati? Možete uzeti stvari u svoje ruke i odabrati jedan od najljepših ružičastih lakova za nokte u ‘it’ ružičastoj boji, koje vam mi donosimo u nastavku. Tako ćete moći kreirati vlastitu najljepšu, ružičastu ljetnu manikuru.

Le Mini Macaron 'it' boja laka
Le Mini Macaroon – Bubblegum Crush
essie 'it' boja laka
Essie – Lovie Dovie
OPI 'it' boja laka
OPI – Kiss Me I’m Brazilian
Leighton Denny 'it' boja laka
Leighton Denny Nail Polish – Pink Zen 
China Glaze 'it' boja laka
China Glaze – Petal To The Metal

Foto: Instagram, Le Mini Macaroon, Notino, Nailpolishdirect

Učitati još
Zatvori