‘It’ boja laka za nokte za ožujak

‘It’ boja laka za nokte za ožujak

Ovaj je mjesec društvenim mrežama zavladala najnovija boja koja čini brojne manikure koje su preplavile naše feedove. Za ovaj fenomen je većinom zaslužna Roxie Nafousi koja je u siječnju objavila svoju knjigu ‘Manifest: 7 Steps to Living Your Best Life’. Ona je stručnjakinja u svijetu wellnessa i predana je tome da pomogne ljudima transformirati njihove živote na bolje. Upravo zato je odlučila napisati knjigu, kako bi lakše mogla doprijeti do većeg broja ljudi. Roxie definitivno nije mogla predvidjeti da će njezina popularnost dovesti do prilično cool trenda u manikurama.

Više od priručnika za život, njezin Manifest ubrzo je postao i obavezni modni dodatak. Naime, otkad je Bella Hadid, krajem siječnja, viđena u New York Cityju kako drži ovu knjigu upečatljivih narančastih korica, potražnja je dosegla vrhunac. Odjednom je Manifest postala knjiga koju treba posjedovati i s njom se fotografirati. Uz to, narančasta je postala ‘it’ boja – kako za modne komade, razne dodatke, tako i za najtrendi manikure.

Manifest narančasta zaslužila je postati ‘it’ boja laka

Tada su se trendu pridružile i slavne nail artistice poput Iram Shelton. Na svojim feedovima mogle smo primijetiti sve veći broj manikura u ovoj narančastoj boji i definitivno je postalo još teže ne oduševiti se njome. No, postoji i dodatni osjećaj glamura i prestiža koji donosi ova posebna nijansa narančaste. Naime, ona poprilično podsjeća na boju koja je odavno postala sinonim za Hermès i kutiju s potpisom ove modne kuće. Kutiju proizvode od 1942. godine, a prošle godine je brend lansirao i lak za nokte u toj nijansi, a zove se Orange Boîte.

Nedavno ju je isprobala Iram, kao i mnoštvo drugih profesionalnih nail artista, a u trend se uključila i Roxie. Tako je nastala Manifest manikura. Postoji li bolja it boja laka za nokte za ožujak od narančaste koja priziva proljeće? Nažalost, Hermèsov lak u boji Orange Boîte još nije dostupan za kupovinu u Hrvatkoj. No, u nastavku vam donosimo lakove za nokte drugih brendova, u ovoj trendi narančastoj, kako biste i vi kod kuće mogle kreirati ovu manikuru.

Barry M Gelly Hi Shine Nail Paint – Tangerine
Dior Vernis – Pow
Eveline Cosmetics – nijansa 94

Foto: Instagram, Space nk, Look Fantastic, Notino

Učitati još
Zatvori