‘It’ boja laka za nokte za rujan
‘It’ boja laka za nokte za rujan

‘It’ boja laka za
nokte za rujan

Nakon dugog i toplog ljeta vrijeme je da se vratimo u grad, a to može značiti samo jedno – jesen nam je pred vratima. Polako se vraćamo u urede, vrućine popuštaju, a mi se uvelike spremamo za jesen. Mnogi ističu kako jesen donosi promjene, a one prodiru u svaki kutak našeg života. Mijenjamo ljetnu garderobu jesenskom, a naše kozmetičke torbice također dobivaju transformaciju. Jarke boje mijenjamo onim zagasitim, kako u garderobi tako i u beauty rutini – ovdje primarno mislimo na boju laka. Boju laka za nokte najčešće biramo po trendovima, ali i sezonama. Ove godine jedna boja se posebice ističe kao ‘it’ boja sezone, a to je royal blue.

‘It’ boja laka za rujan dolazi u royal blue nijansi

Osim povratka u grad, vraćamo se i našim omiljenim beauty salonima koji su nam zaista nedostajali. Jedna od prvih destinacija nakon ljetovanja mnogih bit će odlazak u salon na novu manikuru, a mi imamo savršenu jesensku boju za vas. Royal blue nijansa kao stvorena je za prelazak iz ljetnih u jesenske nijanse. Upravo zbog toga ona je naša ovomjesečna ‘it’ boja laka za nokte. Naime, plava ima smirujuće djelovanje, što je definitivno bonus. Tamne boje lakova za nokte, poput royal blue nijanse nalaze se na popisu najtraženijih boja stoga ne čudi činjenica da će za ovom bojom biti velika potražnja nadolazeće sezone.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih plavih lakova u boji royal blue nijansi, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u plavoj boji među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog jesenskog favorita.

Chanel
O.P.I
Le Manoir
Essie

Foto: Instagram, Le Manoir, Chanel, Essie, O.P.I

Učitati još
Zatvori