‘It’ boja laka za nokte za listopad
‘It’ boja laka za nokte za listopad

‘It’ boja laka za
nokte za listopad

Jesenske trendove dočekali smo s oduševljenjem, a osim u modnom, pratimo i što je aktualno u beauty svijetu. Jedni od najiščekivanijih trendovi su oni koji se tiču manikura i noktiju. Naravno, pratili smo hit trendove kao što su blueberry milk nails te predivne neutralne nijanse, koji su obilježili ljeto, ali sada smo spremni za duboke, bogate jesenske boje noktiju za novu sezonu 2023. Jedna od boja koja nikada ne izlazi iz mode kada su u pitanju nokti je crvena. Prošlog mjeseca rujna odabir je pao na divnu royal blue nijansu, a u listopadu tamnocrvena boja laka je ‘it’ nijansa.

‘It’ boja laka za listopad dolazi u tamnocrvenoj nijansi

Tamnocrvena boja laka čest je odabir kada su u pitanju nokti. Boja crvenog vina, boja krvi, bordo, kako god zvali ovu nijansu, postoji razlog zašto gotovo svi vole ovu tamnu nijansu. Poput crvenog ruža, bezvremenska je, osim što je nosite na rukama i ne morate brinuti da će se razmazati nakon sat vremena. Naravno, možete reći samo toliko o samo jednoj primarnoj boji, ali tamnocrveni lak uvijek je dobra odluka. Ovo je zaista jedna od onih boja laka za nokte koja je vječni klasik i bez koje ne možemo zamisliti hladnije sezone.

Vječni klasik

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih crvenih lakova, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika zbog čega sve više volimo tamnocrvenu boju laka. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u divnoj boji crvenog vina među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog favorita.

 

DIOR VERNIS - RED SMILE
DIOR VERNIS - RED SMILE
gelcare - pinot noir
gelcare - pinot noir

Ukoliko svoju manikuru radite u salonu, za vas smo pronašli i par slika pomoću kojih se možete inspirirati.

Foto: Instagram (@iramshelton, @paintedby_didi, @gelcare.official), DIOR, CHANEL, dm, Gelcare, O.P.I

Učitati još
Zatvori