‘It’ boja laka za nokte za lipanj
‘It’ boja laka za nokte za lipanj

‘It’ boja laka za
nokte za lipanj

Sada kada je napokon došlo sunce i toplo vrijeme možemo reći kako su prve pripreme za ljeto već počele. Svaka priprema za ljeto uključuje i odabir savršene manikure za prvi mjesec mnogima najdražeg godišnjeg doba. Često volimo eksperimentirati s manikurama, međutim postoji nešto kod određenih boja laka za nokte kojima se svake ljetne sezone vraćamo. Jedna od tih boja je i ružičasta, ono što je posebno kod nje jest da ju možemo nositi u raznim nijansama, a ovo ljeto ćemo ju nositi u bubble gum pink boji! Stoga, ‘it’ boja laka za nokte za lipanj je ova divna nijansa koju jedva čekamo staviti na nokte.

Bubble Gum Pink je ‘it’ boja laka za nokte

Ova nijansa ružičaste boje zaista je posebna, a upravo zato joj se vraćamo svake sezone. Jasno je da u hladnijim mjesecima gravitiramo zagasitim bojama, a u toplijim mjesecima biramo jarke boje. Međutim, možemo reći kako je ova nijansa ružičaste boje bezvremenska i možemo ju nositi cijele godine. Ona će izgledati savršeno uz preplanuli ten, a upotpunit će svaku vašu ljetnu kombinaciju. Stoga ne čudi da je upravo bubble gum pink naš odabir ‘it’ boje laka za nokte za lipanj.

Na tržištu definitivno ne nedostaje prekrasnih ružičastih lakova u bubble gum pink boji, u stvari rekli bismo da je ponuda doista velika što čini našu želju da nosimo ovu boju malo izazovnijom. Odabrati savršenu nijansu doista može biti zahtjevan posao. Zato vam mi u nastavku donosimo izbor najljepših lakova u boji lavande među kojima smo sigurni da ćete pronaći vlastitog ljetnog favorita. Ako svoju manikuru svaki mjesec radite u salonu, za vas smo u članku ostavili dozu inspiracije.

O.P.I
Essie
Zoya
Lancome

Foto: Instagram, Douglas, O.P.I, Essie

Učitati još
Zatvori