‘It’ boja laka za nokte za kolovoz
‘It’ boja laka za nokte za kolovoz

‘It’ boja laka za
nokte za kolovoz

Ljeto je u punom jeku, neki su se već i vratili s godišnjeg, a to znači i da je preplanulost tu. Nadamo se da ste se sunčali sigurno i da se niste izlagali suncu kada je ono najjače, ali i da ste malo boje ipak primili. Pojačati je sada možete raznim shimmerima, proizvodima za samopotamnjivanje, ali i lakom za nokte. Upravo zato ‘it’ boja laka ovog kolovoza je nijansa koja nije neonska jer i dalje želimo da bude elegantna, ali je dovoljno upečatljiva da naglasi preplanuli ten. Sve to pronašli smo u laku za nokte u boji dinje – slasne ljetne poslastice.

‘It’ boja laka koja se savršeno slaže s preplanulom kožom

Dinja je mnogima omiljena ljetna slastica. Ona je ukusna, a zdrava i brzi je snack između glavnih obroka.  Upravo ta njezina nježna narančasta nijansa savršena je za naglašavanje preplanulosti. Ona je i dalje dovoljno “pitoma” da ne izgleda jeftino. Nokti u boji dinje savršena su opcija za sve one koji se na tren žele odmaknuti od bež i mliječnih noktiju, a ne žele ništa predivlje. Ova nijansa najljepše izgleda na kratkim noktima i noktima srednje duljine i bademastog oblika. Upravo zato savršena je ako manikuru sami radite doma. Boja dinje super će izgledati čak i ako ju nije nanijela profesionalka u salonu.

Bilo da lakirate nokte običnim lakom, idete u salon ili sami doma radite trajni lak, ovu nijansu lako ćete naći. U nastavku smo izdvojili nekoliko najkvalitetnijih lakova s kojom možete napraviti manikuru kao iz salona. Ova nijansa mogla bi postati sljedeći veliki hit nakon poplave mliječnih noktiju. Oni, dakako, izgledaju lijepo, ali ljeti želimo nešto razigranije i veselije. Ova nijansa super će izgledati i na nožnim prstima, pa možete uskladiti manikuru i pedikuru, a odlično će se slagati i uz zlatni i srebrni nakit. Ukratko, ako se nas pita – savršena ljetna nijansa.

Foto: Instagram (@lemanoir), Essie, Juliana nails, OPI, Lemanoir

Učitati još
Zatvori