Viralni skincare proizvodi koji zaista djeluju i uvijek se isplati uložiti u njih
Viralni skincare proizvodi koji zaista djeluju i uvijek se isplati uložiti u njih

Viralni skincare proizvodi koji zaista djeluju i uvijek se isplati uložiti u njih

Tržište je prepuno skincare proizvoda koji obećavaju čuda za kožu. Nažalost, nisu svi zaista toliko djelotvorni kako tvrde. Osim toga, na policama je i hrpa proizvoda koji su u nekom trenu postali viralni na društvenim mrežama i koje naizgled svi obožavaju. No kako onda od svega toga izabrati one koji zaista djeluju? Najbolje je isprobati ih i donijeti zaključak, no da preskočite taj korak, to smo napravili umjesto vas.

Mahom se tu radi o proizvodima koji sadrže retinol ili služe kako bi dubinski hidratizirali kožu. Dio njih je obogaćen ceramidima i peptidima, tu su i pilinzi koji su istovremeno nježni i snažni, a i kreme za područje oko očiju, a znamo koliko su one važan korak u anti-age rutini.

indeed labs

Svi ti viralni sastojci s razlogom su viralni. Retinol, hijaluron, bakuchiol, vitamin C, mogli bismo nabrajati u nedogled aktivne sastoje koji su mega popularni i zaista djelotvorni. No nećemo to napraviti. Koncentrirat ćemo se na konkretne proizvode koji dobro rade svoj posao. Ako je netko otkrio dobitnu formulu u kojoj su uključili aktivne sastojke u proizvode, a istovremeno te proizvode prilagodili svima, bez obzira na tip kože, to je brend Indeed Labs. U nastavku njihovi viralni proizvodi koje se isplati kupiti.

Serumi u borbi protiv starenja kože

Serumi su posljednjih godina postali neizostavni dio skincare rutine i to ne bez veze. Naime, oni obično sadržavaju koncentriranije aktivne sastojke. Neki od najdražih nam seruma sadržavaju sastojke poput vitamina C, retinola ili peptida. Ovo zadnje nam je posebno zanimljivo jer takvi anti-age serumi odlično popunjavaju bore pa čak i one dublje između obrva. Jedan takav serum, koji je ujedno bio i viralan, je Snoxin II™ Serum. Njemu smo vjerni već neko vrijeme, a rezultati su vidljivi na očigled.

Ovaj serum konkretno sadrži klinički dokazan biomimetički peptid koji smanjuje mišićne kontrakcije kako bi trenutačno ublažio pojavu dinamičnih linija i bora. Ovaj serum je blaža i pristupačnija alternativa iglama i plastičnim operacijama i primjeren je za sve, bilo da ste u dvadesetima ili stariji.

Čarobni retinol

Jedan od sastojaka koji je ‘eksplodirao’ u posljednje vrijeme je retinol. Radi se o derivatu vitamina A koji, kada se pravilno koristi, može potpuno preobraziti kožu. On pomaže smanjiti vidljivost ožiljaka od akni, finih linija i bora. Treba naglasiti da s njime treba oprezno kako ne biste iziritirali kožu lica. Postepeno ga treba uvoditi u vlastitu rutinu, a idealan način za to je odabir proizvoda poput krema s retinolom. Jedna takva koju mi volimo, a bila je viralna je Retinol Reface Skin Resurfacer koji zapravo ima 3 u 1 formulu i sadrži i retinol, bakuchiol i peptid nalik retinolu za mekšu, glađu i vidljivo mlađu kožu. Ovaj proizvod s retinolom dovoljno je nježan za početnike, ali i za sve tipove kože. Naravno, koristi se navečer, kada se nećete izlagati suncu.

Dubinska hidratacija

Ono što može prilično narušiti izgled kože je dehidracija. To je stanje kože koje može pogoditi sve tipove kože, čak i masnu. Kada je dehidrirana, koža nema sjaja, siva je, a pojavljuju se i dehidracijske linije koje često brkamo s borama. One to, srećom, nisu i postoji jednostavno rješenje za njih. To je duboka hidratacija, a viralni proizvod koji to stvarno pruža i u koji se isplati uložiti je HYDRALURON™ INTENSE MOISTURE LOTION. Radi se o proizvodu lagane teksture, a snažnog djelovanja. Ova hidratantna krema s trostrukim djelovanjem pruža intenzivnu hidrataciju, a potrebna vam je količina zrna graška, ujutro i navečer, koju ćete nanijeti na očišćeno lice.

Trenutno zaglađivanje kože

Nakon što odradimo kompletnu skincare rutinu, koža će nam biti zahvalna no ponekad želimo još ono malo što nedostaje da ona izgleda savršeno. Želimo zagladiti površinu kože i ‘blurati’ pore. Mnogi proizvodi tvrde da to rade, ali po našem iskustvu, to nije istina za svaki. Jedan od onih koji se najbolje pokazao po tom pitanju je viralna Nanoblur Blurring krema. Ona trenutačno zamućuje i filtrira kožu te umanjuje izgled proširenih pora, sjaja, bora, mrlja i tankih bora oko očiju. Razvijena je da pripremi kožu za visoke rezolucije na fotografijama i koristi tehnologiju raspršivanja svjetlosti i optičkog zamućivanja kako bi stvorila vidljivo mat i besprijekoran završni sloj za savršenu kožu.

Svi proizvodi dostupni su ekskluzivno na Lily.hr.

FOTO: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori