Kate Hudson i brojne druge beauty entuzijastice obožavaju ovu kremu sa samo 6 sastojka

Kate Hudson i brojne druge beauty entuzijastice obožavaju ovu kremu sa samo 6 sastojka

Priča o ovoj kultnoj kremi počela je 1986. godine, u jednom restoranu u Chicagu, kada je LordPharaoh ImHotepAmonRa (tada poznat kao Westley Howard) naišao na jednog stranca. Iako su detalji o njegovom identitetu bili nejasni, stranac se predstavio kao dr. Imas i rekao da ga je “potaknuo duh” da mu nešto otkrije. Nešto je, kako se ispostavilo, bio recept za Egyptian Magic kremu za koju je dr. Imas tvrdio da je formula identična onoj koja se koristila u drevnim egipatskim grobnicama. Godine 1991. ImHotepAmonRa je lansirao kremu u svijet, a ona je ubrzo postala bestseller. Danas je dostupna u drogerijama i ljekarnama diljem svijeta i hvaljena je zbog svojih hranjivih svojstava i različitih načina na koje ju možete koristiti. No, legende na stranu, funkcionira li zaista ova krema i je li vrijedna hypea? Ukratko, da!

Prema brojnim obožavateljima diljem svijeta, Egyptian Magic All-Purpose krema je liječi gotovo sve. Izraz ‘manje je više’ je posebno istinit kad se radi o ovoj kremi. Ona se sastoji od samo šest sastojaka – maslinovog ulja, pčelinjeg voska, meda, pčelinje peludi, propolisa i matične mliječi. Ovaj popis je možda mali, ali je uistinu moćan. Naime, med, propolis i pelud posjeduju antibakterijska, protuupalna i antioksidativna svojstva koja su nevjerojatno korisna za kožu.

Egyptian Magic All-Purpose krema ima više od 8.000 ocjena od pet zvjezdica

Ova moćna krema dobila je odobrenje od Kate Hudson, koja ju koristi za liječenje posjekotina, opeklina i ogrebotina, a primjenjuje ju čak i na svojim mališanima. Također, koristi ju za hranjenje i rehidraciju kože nakon napornog dana. Iako nikad nećemo sumnjati u preporuku Kate Hudson, vrijedno je napomenuti da je ova krema zaradila više od 8.000 ocjena od pet zvjezdica na Amazonu. Prema brojnim obožavateljima, Egyptian Magic All-Purpose krema sposobna je umiriti ekceme, riješiti probleme poput suhih mrlja, umanjiti vidljivost strija, ožiljaka od akni i staračkih pjega. Brojne beauty entuzijastice su čak počele preskakati nanošenje šminke po prvi put u životu, zahvaljujući “čarobnoj” transformaciji kože uz ovu kremu.

Mnogi ju koriste za nokte, ispucala stopala i usne. Drugi također tvrde da ova krema ima sposobnost riješiti cijeli niz problema, uključujući promjenu boje, opekline i ispucale usne. Tvrde da koža zacjeljuje već za tri dana i ostaje sjajna, glatka i nahranjena. Također, ona eliminira suhoću na dulje vrijeme i ne ostavlja masni trag na koži. Ako su recenzije bilo kakav pokazatelj, vjerojatno će vam ova krema ubrzo postati holy grail skincare rutine.

Egyptian Magic All-Purpose kremu možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori