Imamo 5 ideja za super provod ovog vikenda!

Imamo 5 ideja za super provod ovog vikenda!

Nekih od naših najboljih noćnih izlazaka danas se već prisjećamo s laganom nostalgijom, prepričavajući urnebesne anegdote koje smo do prije koju godinu proživljavali u svojim ludim večernjim provodima.

Pandemija je bez sumnje značajno uzdrmala temelje onoga što smo još donedavno smatrali normalnim životom, a noćni život kakvim smo ga poznavali danas gotovo da i ne postoji. Pa ipak, 2021. godina vratila nam je onu malu i toliko potrebnu dozu optimizma i motivacije da svoje slobodno vrijeme popunimo na maksimalno kvalitetan i zabavan način. Pritom nam se otvorila jedna sasvim nova perspektiva svakodnevnog, pa tako i noćnog života, koji smo počeli prilagođavati nekim novim okolnostima, a naposljetku i vlastitom guštu.

Sasvim novi koncept zabave počeo se odvijati u alternativnim terminima, od popodneva do ponoći, što nam na neki način čak i savršeno odgovara, a velike i natrpane noćne klubove zamijenila su intimnija druženja u manjem krugu ljudi, i to najdražih pojedinaca u čijem društvu doista želimo provoditi svoje slobodno vrijeme.

U cijeloj ovoj situaciji, postali smo snalažljiviji i kreativnijih ideja no inače, pa danas naš dobar provod nema samo jednu dimenziju, već se manifestira na niz načina. Iz svega dosad naučenog, mi vam donosimo 5 ideja kako se baš dobro provesti ovog prosinca i na spektakularan način zaokružiti 2021. godinu.

Game night

Ništa nas ne povezuje toliko kao igra. Bili djeca ili odrasli, nikada nismo premaleni ili preveliki za dobru zezanciju uz igre.

Ovog prosinca možda će vam u tu svrhu poslužiti ploča Pictionaryja ili Aliasa, uz koju ćete se nasmijati do suza (a možda i posvađati u žaru ‘borbe’), a možda odlučite izvući PlayStation konzolu i odmjeriti snage s najboljim prijateljima uz neku od trenutno najpopularnijih igrica. U svakom slučaju, organizirajte game night kod sebe doma i dobar provod je zagarantiran.

Street dance s prijateljima

Iako nas izazovi u današnje vrijeme okružuju na svakom koraku, neki od njih su ipak zabavniji od drugih. Zašto jedan takav izazov ne biste organizirali za svoje prijatelje?

Street dance izuzetno je popularna forma ovih dana, koja će vas nakratko čak izvući iz kuće i potaknuti da se dobro rasplešete, uz mnogo smijeha, naravno! Kaže se ‘dance like nobody’s watching’, a mi vam predlažemo da osmislite temu plesa i zadate ju svojim prijateljima koji će ju nakon toga trebati rekreirati – i poželjno snimiti za vječnu uspomenu. U nedostatku inspiracije, TikTok je prepun ovih urnebesnih videa koji će vas potaknuti na moving i prezentaciju svojih najboljih plesnih koraka.

Karaoke kod kuće

Niste rođeni pjevači, no nema vam ništa draže od toga da pustite glas na najdražu pjesmu? Vrijeme je za karaoke večer kod kuće! Okupite sve prijatelje koji vole zapjevati u društvu, složite playlistu najvećih hitova i glazbena večer može započeti.

Karaoke obožavamo i inače jer osim što neki od nas otkriju glazbeni talent u sebi, u mnogo većem broju slučajeva jednostavno se jako dobro nasmijemo. Spontane su i zabavne, a uz njih možete isplanirati i prigodan party look u kojem ćete skočiti ‘na pozornicu’ s mikrofonom u ruci.

Adventska vibra

Ako ste se zaželjeli dobrih, starih izlazaka, iskoristite jedno od brojnih adventskih događanja po gradu za opušten i zabavan večernji provod. Odjenite se kao da ćete negdje ‘zaružiti’, okupite prijateljice i prijatelje i odredite bazu s koje krećete u svoju adventsku pustolovinu. Kroz večer biste mogli promijeniti i do nekoliko lokacija, a svaka od njih privući će vas na svoj način; od koncertne atmosfere do nastupa DJ-a, i sve to uz dobre zalogaje i pića.

Kulinarsko putovanje svijetom

Putovanja su u prethodne dvije godine svedena na minimum i to je jedna od stvari koja nam u posljednje vrijeme najviše nedostaje, no i tome smo doskočili na dosjetljiv način.

Putovati možemo i iz vlastitog doma, a u toj avanturi lako nam se pridruži i naša ekipa. Prijedlog koji možete razmotriti ovog prosinca je kulinarsko putovanje svijetom. Isplanirajte tematske večere koje će vas i vaše prijatelje odvesti u najegzotičnije kutke svijeta, poput Tajlanda ili Vijetnama,

Parfem koji prati vaš noćni ritam ovog prosinca

Prijedloga za dobar provod u prosincu ne nedostaje, pa odjenite svoje najbolje, najglamuroznije ili nakreativnije izdanje i naglasite svoj look s nekoliko kapljica YSL Black Opium parfema – noćni život sa stavom i karakterom je zajamčen!

YSL Black Opium simbol je egzotičnog, orijentalnog, energičnog, samouvjerenog, nokturalnog i svečanog. Idealan je upravo za zimske mjesece, za istraživanje novih i nepoznatih svjetova i otkrivanje novih iskustava.

Foto: Pexels, Unsplash, YSL Beauty

Učitati još
Zatvori