Inspiraciju za divne proljetne manikure pronašli smo na Instagramu

Inspiraciju za divne proljetne manikure
pronašli smo na Instagramu

Beauty trendovi ni ovog proljeća nisu zaobišli manikuru, detalj koji, baš poput dobrog modnog dodatka, donosi onaj poseban pečat svakom make up looku i svakoj odjevnoj kombinaciji. Iako na prvu možda neprimjetna, savršena manikura može istaknuti najbolji dio cjelokupnog looka i donijeti dašak svježine unutar jednostavnih monokromnih kombinacija i neutralne palete.

Kad govorimo o manikuru, trendovi za novu sezonu još jednom su obrisali sva pravila i kroz igru jarkih boja i jednostavnih detalja kreirali novo izdanje klasičnih manikura koje će nas osvojiti na prvu i postati naš omiljeni beauty trik ovog proljeća.

NAJŠARMANTNIJE PROLJETNE MANIKURE

Proljetni i ljetni mjeseci svake nas godine vraćaju jarkim i pastelnim bojama koje donose pravo osvježenje nakon zagasite zimske palete. Iako će zadržati te neodoljive vibrantne tonove, trendi manikure za nadolazeće proljeće započinju s jednostavnim premazom neutralnog laka za nokte. Od nježnih nude i pastelnih nijansi do bijele boje i bezbojnog laka za nokte koji donosi tek sjajni i prozračni premaz, početak proljetnih manikura krasi jednostavnost koja nokte pretvara u slikarsko platno s bezbroj različitih mogućnosti.

Kako bi stvorili razigrane i šarmantne manikure koje savršeno prenose karakter sezone, onaj prvi neutralni premaz spojio se s detaljima u jarkim bojama poput minijaturnih floralnih motiva, jednostavnih geometrijskih oblika, linija i decentnih točkica. Osim novih manikura koje je stvorila igra tih istovremeno sitnih i upečatljivih detalja na noktima, beauty trendovi su iskoristili šareni paletu kako bi kreirali proljetno izdanje klasične francuske manikure s istaknutim vrhom u jarkim bojama.

Kako izgledaju najšarmantnije manikure koje donosi nova sezona? Nekoliko odličnih primjera i ideja koji će oslikati čaroliju proljeća na vašim noktima donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori