Priprema za novu sezonu: Prije obnavljanja skincare zalihe razmislite o ovim tretmanima za lice
Priprema za novu sezonu: Prije obnavljanja skincare zalihe razmislite o ovim tretmanima za lice

Priprema za novu sezonu: Prije obnavljanja skincare zalihe razmislite o ovim tretmanima za lice

Ljeto je pred vratima, a s njim dolaze dugi sunčani dani. Dok planirate svoje godišnje odmore, slobodne dane i putovanja, ne zaboravite na pripremu kože lica. Za postizanje zdravog i blistavog izgleda kože ključna je dobra priprema. Prije nego obnovite zalihu skincare proizvoda, razmislite o tretmanima koji će dubinski očistiti vašu kožu i ukloniti sve mrtve stanice, a na taj način i povećati učinak svih proizvoda kojima njegujete lice.

Neki od najpopularnijih tretmana za lice koji bi vam mogli pomoći u tome su HydraFacial i Red Carpet Peel. Ovi tretmani osiguravaju dubinsko čišćenje, obnovu i osvježenje kože, čineći je spremnom za izlaganje suncu i drugim vanjskim uvjetima.

HydraFacial_Sinteza Skin Clinic (1)

HydraFacial

HydraFacial je neinvazivan tretman lica koji kombinira nekoliko faza u jednom postupku. Ovaj tretman koristi posebnu tehnologiju za vakuumsku ekstrakciju, eksfolijaciju i infuziju seruma. To rezultira glatkom, čistom i hidratiziranom kožom. U poliklinici Sinteza Skin Clinic s obzirom na duljinu trajanja i uporabu dodataka tijekom tretmana prema potrebama vaše kože, u ponudi su tri HydraFacial tretmana – Signature HydraFacial, Deluxe HydraFacial i Platinum Hydrafacial. Više o HydraFacial tretmanima koje možete isprobati u poliklinici Sinteza Skin Clinic, pročitajte ovdje.

HydraFacial_Sinteza Skin Clinic (2)

Glavne prednosti

HydraFacial uklana prljavštinu, masnoće i mrtve stanice kože odnosno dubinski čišti vašu kožu. Zahvaljujući Vortex tehnologiji, koja djeluje na principu vakuuma, nježno uklanja sve mrtve stanice i nečistoće, ostavljajući kožu svježom i glatkom. Nakon čišćenja i eksfolijacije, tretman infuzira kožu hranjivim serumima koji je hidratiziraju i njeguju.

HydraFacial_Sinteza Skin Clinic (3)

Red Carpet Peel

Red Carpet Peel je vrsta kemijskog pilinga koji se često koristi za postizanje brzih i učinkovitih rezultata. Ovaj tretman koristi kombinaciju kiselina kako bi eksfolirao kožu i potaknuo njezinu regeneraciju, stvarajući svjež, sjajan i mladenački izgled. Ovim tretmanom se targetiraju fine linije, mrlje na koži te bore, pa ne čudi što je ovaj tretman prvi odabir svih holivudskih zvijezda prije bitnih događaja poput crvenih tepiha.

Red Carpet Peel tretman

Glavne prednosti

Red Carpet Peel uklanja površinski sloj kože, otkrivajući zdraviju i svjetliju kožu ispod. Ovaj tretman može pomoći u smanjenju pigmentacija, sitnih bora i drugih nepravilnosti kože. Za razliku od drugih kemijskih pilinga, Red Carpet Peel pruža brze rezultate, što ga čini idealnim za pripremu kože za sezonu godišnjih odmora ili nekih posebnih događaja. Ovaj svjetski popularan tretman imate prilike isprobati u Sinteza Skin Clinic poliklinici, a garantira bolji tonus, teksturu i sjaj kože lica.

Red Carpet Peel_Poliklinika Sinteza (2)

Rezervirajte svoj termin

Prije nego se odlučite za bilo koji od ova dva tretmana, važno je konzultirati se s dermatologom ili kvalificiranim stručnjakom za njegu kože, a u Poliklinici Sinteza očekuju vas stručnjaci s više od 10 godina iskustva. Naručite se na konzultacije u Sinteza Skin Clinic poliklinici na mail: info@sinteza.hr ili putem telefona 01/ 5005-970, a za direktne rezervacije termina kliknite na link.

SInteza_RECEPCIJA_monitor

Foto: PR

Učitati još
Zatvori