Zašto svi obožavaju ovu toniranu kremu koju koriste Sofia Richie i Hailey Bieber?
Zašto svi obožavaju ovu toniranu kremu koju koriste Sofia Richie i Hailey Bieber?

Zašto svi obožavaju ovu toniranu kremu koju koriste Sofia Richie i Hailey Bieber?

Tonirane kreme odlične su za ljeto. Lako se nanose i još lakše nose, doslovno su stvorene za dane kada želite više vremena provoditi vani, a manje vremena, posebno na ljetnoj vrućini. Ako tražite onaj savršeni ljetni izgled, društvene mreže su sada lude za novom toniranom kremom koju nose u Sofia Richie Grainge i Hailey Bieber. Riječ je o Hourglass Veil Hydrating Skin Tint.

@sofiarichiegrainge

Glowing all summer long with @Hourglass Cosmetics Veil Skin Tint #HourglassPartner

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

Zašto toliki hype oko ove tonirane kreme?

Brend je izbacio ovu toniranu kremu taman na kraj ljetnih dana, a poznati su po svojim vrhunskim formulama nježnim prema koži i elegantnom pakiranju. Hourglass Veil Hydrating Skin Tint je njihova prva tonirana krema, a već je svi beauty entuzijasti obožavaju. Hourglass je već poznat po šminki koja daje sjaj. Čini se da će njegova nova hidratantna tonirana krema biti još jedan bestseller. Ne samo da nudi laganu pokrivenost koja se može izgraditi, već i poboljšava zdravlje vašeg tena tijekom vremena zahvaljujući posvjetljujućim i hranjivim sastojcima poput hijaluronske kiseline i biljnog skvalana.

@stxph.h

It’s a skin tint summer 🫶🏼 I’m SWEATING today so I love how sheer & lightweight this @Hourglass Cosmetics VEIL Hydrating Skin Tint is! Love me a good skincare-makeup hybrid product for that fresh summer glow #HourglassPartner

♬ original sound - stephhui

Hourglassova tonirana krema daje dojam kao da nosite puder bez ikakvog osjećaja težine ili začepljenih pora koji mogu doći s tim. Ako bi je morali usporediti s nekim drugim beauty proizvodom, rekli bi da je slična BB kremi koja ima više prednosti za kožu i nudi prozirnu do potpunu pokrivenost, idealnu za pokrivanje manjih mrlja, a istovremeno njeguje vašu kožu.

Hidratacija tijekom cijelog dana

Kada kažemo da su ljudi oduševljeni, ne lažemo. Recenzije sve govore. Kada nosite Hourglass toniranu kremu, nemate osjećaj da ste našminkani. Odlična stvar je za one koji imaju pjegice, da ih krema ne pokriva te još uvijek prodiru na kožu. Tonirana krema se umjesto toga, ponaša kao hidratantna krema nudeći pravu količinu prekrivanja. Ni previše, ni premalo. Mnoge tonirane kreme u zadnje vrijeme su ili prelagane u prekrivanju, ili djeluju samo na ove koji već imaju savršenu kožu te ostavljaju kožu masnom onima koji se s time muče. No, ne i ova. Kremasta je, hidratantna i opravdava hype.

Ova tonirana krema, također dolazi i u 18 nijansi tako da ćete svoju sigurno pronaći. Svestrani i fleksibilni, tonovi pružaju besprijekornu pokrivenost, dok se sama formula topi u koži i odmah djeluje hidratantno i glatko.

Učitati još
Zatvori