H&M ima fora adventske kalendare sa šminkom i proizvodima za njegu tijela
H&M ima fora adventske kalendare sa šminkom i proizvodima za njegu tijela

H&M ima fora adventske kalendare sa
šminkom i proizvodima za njegu tijela

Vrijeme beauty adventskih kalendara debelo je počelo. Internetske trgovine s kozmetikom već su izbacile ovogodišnje koje možete naručiti, kao i brendovi poput Charlotte Tilbury. Sada se u sve ubacio i H&M, mnogima omiljen high street brend. Oni u ponudi trenutno imaju dva beauty kalendara, jedan prepun šminke, a drugi je ‘Bath and body’ te sadrži proizvode za njegu tijela. H&M adventski kalendari čine nam se kao super božićni poklon.

H&M Adventski kalendar
Make-up advent calendar

Inače, H&M kozmetika relativno je nova, u Hrvatskoj su s njom krenuli prije nekoliko godina. Tu se nađe nekih promašaja, ali uglavnom se radi o proizvodima koji dobro rade svoj posao i kvalitetni su. Osim toga, cijene su pristupačne.

H&M Adventski kalendar
Bath and body advent calendar

H&M adventski kalendari sadrže po 24 artikla. Za ovaj sa šminkom na stranicama H&M-a stoji kako je to sve što vam treba za pravi blagdanski look. U njemu je sedam sjajila za usne, četiri sjenila za oči, jedno rumenilo u stiku, jedan highlighter u stiku, tri ruža, tri olovke za oči, jedan primer, jedan gel za obrve, jedna rašpica za nokte, jedan kist za nanošenje sjenila i traka za kosu.

H&M Adventski kalendar

Što sve sadrže H&M adventski kalendari?

U drugom adventskom kalendaru namijenjenom za njegu tijela su također 24 proizvoda. U njemu se nalaze: Dvije pjene za kupanje, sedam bombi za kupke, tri sapuna, jedna kupka, jedan losion za tijelo, traka za kosu, rašpica, jedna spužvica, balzam za usne, dva paketa konfeta za kadu, dva paketa soli za kupanje, jedna cleansing spužvica i piling. Sve što vam treba za spa tretman kod kuće.

H&M Adventski kalendar

Adventski kalendari uvijek su zgodan poklon, pogotovo ako su ovako specijalizirani. Vaša frendica koja obožava šminku sigurno će se razveseliti ovom s make upom. Ona kojoj treba malo opuštanja, cijenit će ovaj drugi. Oba kalendara stoje oko 30 eura, odnosno 226 kuna, što je prilično povoljnije u odnosu na neke druge beauty kalendare o kojima smo pisali. Osim toga, uz njih dolazi i taj osjećaj iščekivanja i veselja prilikom otvaranja vratašca svaki dan do Božića.

Učitati još
Zatvori