Hit frizura u 2021. sjajno stoji svakom tipu i dužini kose

Da ste početkom prošle godine bilo kojeg beauty insajdera pitali koji će biti najveći trendovi za kosu u godini koja je pred nama, malo je vjerojatno da bi itko rekao da će izrast, neuredne šiške i kućno bojanje kose zauzeti sam vrh. Ipak, točno se to dogodilo u 2020.

Baš zato razveselile smo se novim trendovima koji su nam stigli s novom godinom, a hit frizura za 2021. godinu uvelike olakšava njegu, održavanje i oblikovanje kose.

Top prioriteti za frizuru se mijenjaju

Kako vrijeme odmiče, tako se mijenjaju i naši prioriteti za kosu. Šik stilovi i oni koji zahtijevaju puno održavanja, trenutno definitivno nisu u skladu s našim prioritetima.

Pa, kako dalje? Većina stručnjaka tvrdi kako bi 2021. godina mogla biti savršena za prihvaćanje promjena. Za razliku od velikih trendova u prošlosti, od tupog boba do slojevitog loba, it frizura za 2021. godinu je puno jednostavnija. U vrijeme kada svi tražimo frizuru koja je svestrana i jednostavna za održavanje, ne čudi da kultna frizura iz ’70-ih doživljava svoj veliki comeback. Shag je ultimativna, statement frizura. Slojevita je, pomalo neuredna i puna teksture te čini osvježavajuću promjenu na dugoj, ali i kraćoj kosi. Ne morate puno raditi na oblikovanju frizure jer su tekstura i oblik već ‘urezani’ u nju.

Teksturirana i bezbrižna hit frizura za 2021.

Neuredna tekstura ovog stila lijepo izgleda na svim duljinama, a izvrsna je i za kovrčavu i ravnu kosu. Da bi izgledala što modernije, kombinirajte voluminozne kovrče s kraćim ‘curtain’ šiškama koje uokviravaju lice. Ključ shag stila 2021. godine? Frizura mora biti teksturirana i bezbrižna, bez oštrih prijelaza. Morate biti sigurni da vaš stilist neće ošišati previše slojeva. Naime, to bi moglo pokvariti konačni rezultati i vaš željeni look. U nastavku možete pronaći neke od najljepših shag frizura kako bi se inspirirale prije svog sljedećeg termina kod frizera.

Foto: Instagram

1