Hair Gloss – Proizvodi koji boji za kosu vraćaju sjaj bez odlaska frizeru
Hair Gloss – Proizvodi koji boji za kosu vraćaju sjaj bez odlaska frizeru

Hair Gloss – Proizvodi koji boji za kosu
vraćaju sjaj bez odlaska frizeru

Ako ste i vi među onima koji redovito boje kosu znate da ta boja izgleda fenomenalno po izlasku iz salona. Boja je vibrantna, kosa je sjajna i meka, ali već nakon nekoliko pranja, boja blijedi. Više nema tog sjaja koji ostaje svježe nakon posjeta frizeru. Ipak, malo tko ima vremena, a i novca da odmah tog trena ponovno odlazi u salon na novo bojanje. Osim toga, to nije dobro ni za kosu.

Srećom, postoje proizvodi s kojima doma možete obnoviti boju i to u 20-ak minuta. Govorimo o hair gloss preparatima. Oni su nešto slično color šamponima koji su bili hit početkom tisućljeća, ali ipak su nešto trajniji, daju bolje rezultate i prodiru dulje u kosu. Razlika je i ta što se hair gloss može prilagoditi boji kose koju imate.

Hair Gloss nije isto što i polutrajna boja

Hair gloss donedavno je bio tretman koji se mogao dobiti samo u salonima i to po paprenoj cijeni. Uz ove proizvode takvu njegu kosi možete priuštiti doma. Oni mogu biti potpuno bezbojni i kosu mogu nahraniti i vratiti joj sjaj. Druga opcija je hair gloss u boji. Oni dolaze u varijantama za smeđu, plavu i crvenu kosu. Nakon njih boja vaše kose, čak i ako je, recimo, prirodno narančasta, izgleda življe i intenzivnije.

Jednostavno, ovo je jedan od onih proizvoda koji radi jednako dobar posao kao tretmani u frizerskom salonu. To se ne može reći za sve, ali formule hair glossa, izgleda, savršeno su razvijene. Iz plave kose izvući će ono žutilo koje se pojavi, smeđoj će vratiti život i toplinu, a crvena će biti bogata i svježa.

Super je i što ove proizvode mogu koristiti oni s prirodnom bojom kosom kao i ljudi koji boje kosu. Super je opcija ako želite zadržati svoju prirodnu boju, a svejedno kosi želite dati sjaj i osvježiti boju. Privremeni pigmenti u hair gloss proizvodima šire se unutar kutikule i s vremenom se ispiru. Rezultat toga je suptilan sjaj, ali bez oštećenja koje dolazi s bojanjem kose.

Ovi tretmani također njeguju i ojačavaju vlasi, a možda najveći plus je što rezultate vidite u 20 minuta i manje. U nastavku donosimo neke koje vrijedi probati.

hair gloss
pravana
hair gloss
Josh Wood Colour
hair gloss
Josh Wood Colour
hair gloss
hair gloss
John Frieda
hair gloss
shu uemura
hair gloss
color wow
rita hazan

FOTO: Instagram (@idaerikssoon),
Beauty Bay, Ulta, Amazon, Kristin Ess,
Shu Uemura, Cult Beauty, Rita Hazan

Učitati još
Zatvori