Najnoviji trend koji osvaja Hrvatsku obožavaju i naše slavne dame

Najnoviji trend koji osvaja Hrvatsku
obožavaju i naše slavne dame

grillz

Znamo da još nismo skinuli maske, no svejedno nas vesele svakakvi neuobičajeni modni trendovi. Jedan od njih je i nakit za zube, popularno zvan grillzi ili samo grillz. Voljeli ih ili ne, sigurno ste dosad čuli za njih. Toliko su popularni vani, da nitko ne treba ni guglati značenje riječi. Nose ih Beyonce, Lady Gaga, Kim Kardashian i dobar dio muške svjetske glazbene scene. Zašto onda Hrvatska zaostaje za ovim trendom? Stoga smo odlučili provjeriti koliko su Hrvatice hrabre kad je ovaj trend u pitanju.

Autentična i sasvim svoja

Iako su ga popularizirali rapperi i američka hip-hop kultura u 80-im godinama prošlog stoljeća, današnji trend nošenja grillza evoluirao je u nešto elegantniji modni izričaj. Grillz svoju ponovnu slavu proživljava zadnje tri godine i to među slavnim osobama. Poznati pobornik trenda među celebrityjima je neponovljiva Kim Kardashian. Grillze je prigrlila i moderna mladež, kako bi u moru isfuranih modnih hitova mogla zasjati u nečemu što ih ipak izdvaja od mainstream modne scene, jer, priznajmo, ovo je nakit za malo hrabrije.

Gdje poznate Hrvatice idu po svoje grillze?

Na sreću, saznali smo da po grillze ne morate više preko granice. Oduševio nas je Grillz by Štimac centar, nakit za zube poznatog zagrebačkog dentalnog centra, koji je odlučio svoju ljubav prema zubima oplemeniti projektom koji savršeno spaja modu i lijep osmijeh – koliko to god neobično zvučalo na prvu. Grillz by Štimac centar nudi vam idealan nakit za izlazak, razna događanja ili jednostavno kao ‘it‘ faktor za razbijanje svakodnevne monotonije.

Grillz by Štimac s ponosom je predstavila hrvatska influencerica Karla Zelić, veliki fan grillza i sinonim za autentičnu i hrabru djevojku, koja je presretna što grillzi konačno prodiru i na naše tržište.

Da smo u dobrom momentumu za grillze prepoznala je i naša poznata manekenka, poduzetnica i vrijedna mama Ljupka Gojić Mikić, svima poznata kao osoba koja voli otkačenu i hrabru modu.

U grillze se zaljubila i hrvatska plesačica Tina Walme, koja je u Štimac centru izradila više kompleta grillza, svaki za određenu priliku: “Male stvari čine veliku razliku! Volim grillze jer pomoću njih mogu naglasiti svoj styling tako da on govori da želim biti svoja, pomalo otkačena i hrabra, ali posebna. Lako je nositi nešto što svi imaju i žele, no prava moda je imati svoje ja, bez obzira na to što imaš na sebi i koliko to košta”.

Kako možete i vi do svojih grillza?

Grillzi se ručno izrađuju u Štimac centru uz nadzor dentalnog stručnjaka, kojem je na prvom mjestu zdravlje i estetika osmijeha klijenta. Kreirani su tako da savršeno pristaju na zube osobe koja ih želi, pa predstavljaju potpuno personalizirani nakit. Nisu fiksni dodatak zubima već ručno izrađeni nakit koji se lako može samostalno skidati i stavljati, ali i nositi satima. Također, ako se rade kod stručnjaka, ne izazivaju nikakvu nelagodu niti alergijske reakcije.

Izradite grillze prema vlastitim željama

Štimac centar nudi i mogućnost izrade grillza prema vlastitim željama. Ideja za originalni modni trenutak, lijep trenutni osjećaj, obilježavanje posebnog eventa ili hommage dragoj osobi. U dogovoru sa stručnjacima centra sve se može lako pretvoriti u one-of-a-kind nakit koji ćete sigurno s ponosom pokazivati svima.

Foto: PR, Instagram

Učitati još
Zatvori