Znate li koja je boja za kosu najtraženija na Googleu?

Svaka nova sezona donosi nove trendove. Početak nove sezone unutar ormara donosi izmjenu krojeva i silueta, boja i uzoraka i ističe nove najpoželjnije komade. Jednake promjene svaka sezone unosi i u beauty svijet u kojem su nove frizure i make up lookovi oni koji progovaraju o najpoželjnijim proizvodima i trendovima. Najpopularnije trendove koji su obilježili godine iza nas najčešće dijelimo prema desetljećima u kojima su vladali modnom i beauty scenom. Dvadesete su donijele bob frizuru, pedesete ženstveni look naglašen voluminoznim midi suknjama i crvenim ružom za usne dok su devedesete istaknule jednostavnost minimalizma. I dok su trendovi prošlih desetljeća ostali zabilježeni na fotografijama, stranicama starih časopisa i u filmovima, posljednjih dvadesetak godina najpoželjnije trendove zabilježilo je na Internetu.

Kako prepoznati koji su trendovi zaista obilježili godine iza nas? Pretraživanja na Googleu i odnedavno društvenim mrežama i sličnim platformama odličan su pokazatelj trendova koji zaista izazivaju interes kod široke publike. Kada govorimo o beauty favoritima, na vrhu liste nalazi se smeđa boja za kosu s plavim pramenovima.

NAJTRAŽENIJA FRIZURA – SMEĐA BOJA ZA KOSU S PLAVIM PRAMENOVIMA

Pramenovi su se oduvijek isticali kao jedan od najpopularnijih trendova u svijetu frizura. Kao savršeno rješenje za dramatičnu promjenu ili tek suptilan odmak od prirodne nijanse, pramenovi su uvijek odlična ideja, osobito kada govorimo o smeđoj kosi. Upravo je to razlog zbog kojeg je smeđa boja za kosu s plavim pramenovima trend s najviše Google pretraživanja ikad.

Od nekoliko pramenova uz lice ili stotine tankih pramenova koji će transformirati boju vaše kose, igra pramenova i ove će sezone poslužiti kao savršeno osvježenje svake frizure.  S dodatnom dimenzijom i efektom razigranosti i volumena, pramenovi su jedan od omiljenih trikova brineta koji svaku beživotnu nijansu pretvara u savršenu boju.

Osim zahvaljujući efektu koji stvaraju, plavi pramenovi na smeđoj kosi svoju popularnost duguju i brojnih hit tehnikama bojanja kose koje su se posljednjih godina istaknule kao favoriti u svakom frizerskom salonu, a uključivale su upravo plave pramenove na najčešće smeđoj kosi – od ombre efekta do balayagea i palm paintinga.

S dodatnom dimenzijom i efektom razigranosti i volumena, plavi pramenovi su jedan od omiljenih trikova brineta koji svaku beživotnu nijansu pretvara u savršenu boju. Ako već razmišljate o promjeni frizure za novu sezonu kojoj se polako približavamo i ako imate smeđu kosu, plavi pramenovi su možda upravo ono što tražite. Nekoliko odličnih primjera za inspiraciju koju vam može poslužiti za vaše jesensko osvježenje frizure i savršenu boju koja odlično izgleda bez obzira na trendova i sezonu, donosimo u nastavku.

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

0