Znate li koja je boja za kosu najtraženija na Googleu?

Znate li koja je boja za kosu
najtraženija na Googleu?

Svaka nova sezona donosi nove trendove. Početak nove sezone unutar ormara donosi izmjenu krojeva i silueta, boja i uzoraka i ističe nove najpoželjnije komade. Jednake promjene svaka sezone unosi i u beauty svijet u kojem su nove frizure i make up lookovi oni koji progovaraju o najpoželjnijim proizvodima i trendovima. Najpopularnije trendove koji su obilježili godine iza nas najčešće dijelimo prema desetljećima u kojima su vladali modnom i beauty scenom. Dvadesete su donijele bob frizuru, pedesete ženstveni look naglašen voluminoznim midi suknjama i crvenim ružom za usne dok su devedesete istaknule jednostavnost minimalizma. I dok su trendovi prošlih desetljeća ostali zabilježeni na fotografijama, stranicama starih časopisa i u filmovima, posljednjih dvadesetak godina najpoželjnije trendove zabilježilo je na Internetu.

Kako prepoznati koji su trendovi zaista obilježili godine iza nas? Pretraživanja na Googleu i odnedavno društvenim mrežama i sličnim platformama odličan su pokazatelj trendova koji zaista izazivaju interes kod široke publike. Kada govorimo o beauty favoritima, na vrhu liste nalazi se smeđa boja za kosu s plavim pramenovima.

NAJTRAŽENIJA FRIZURA – SMEĐA BOJA ZA KOSU S PLAVIM PRAMENOVIMA

Pramenovi su se oduvijek isticali kao jedan od najpopularnijih trendova u svijetu frizura. Kao savršeno rješenje za dramatičnu promjenu ili tek suptilan odmak od prirodne nijanse, pramenovi su uvijek odlična ideja, osobito kada govorimo o smeđoj kosi. Upravo je to razlog zbog kojeg je smeđa boja za kosu s plavim pramenovima trend s najviše Google pretraživanja ikad.

Od nekoliko pramenova uz lice ili stotine tankih pramenova koji će transformirati boju vaše kose, igra pramenova i ove će sezone poslužiti kao savršeno osvježenje svake frizure.  S dodatnom dimenzijom i efektom razigranosti i volumena, pramenovi su jedan od omiljenih trikova brineta koji svaku beživotnu nijansu pretvara u savršenu boju.

Osim zahvaljujući efektu koji stvaraju, plavi pramenovi na smeđoj kosi svoju popularnost duguju i brojnih hit tehnikama bojanja kose koje su se posljednjih godina istaknule kao favoriti u svakom frizerskom salonu, a uključivale su upravo plave pramenove na najčešće smeđoj kosi – od ombre efekta do balayagea i palm paintinga.

S dodatnom dimenzijom i efektom razigranosti i volumena, plavi pramenovi su jedan od omiljenih trikova brineta koji svaku beživotnu nijansu pretvara u savršenu boju. Ako već razmišljate o promjeni frizure za novu sezonu kojoj se polako približavamo i ako imate smeđu kosu, plavi pramenovi su možda upravo ono što tražite. Nekoliko odličnih primjera za inspiraciju koju vam može poslužiti za vaše jesensko osvježenje frizure i savršenu boju koja odlično izgleda bez obzira na trendova i sezonu, donosimo u nastavku.

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Učitati još
Zatvori