Ljeto vam donosi posebnu priliku? Na ovaj odličan puder uvijek možete računati

Ljeto vam donosi posebnu priliku? Na ovaj odličan puder uvijek možete računati

Početak svakog make up looka nalazi se na u dobroj podlozi. Kako bi kreirali onaj besprijekorni efekt na koži posegnut ćemo za omiljenim puderom koji istovremeno prekriva sve nedostatke, ali i stvara prirodan izgled. Ljeto će za mnoge donijeti one posebne prilike kada ćemo težiti najboljem i najizdržljivijem make up looku, a visoke temperature taj će beauty izazov učiniti još zahtjevnijim. Od tekućih formula koji se lako nanose do raskošne kremaste teksture i toniranih krema koje istovremeno donose blago prekrivanje i njegu, ponuda beauty kuća i drogerijskih brendova donosi bezbroj različitih opcija među kojima ćemo isprobati baš sve kako bih pronašli onaj savršeni puder.

Beauty insajderi svoj favorit među puderima za sve one prilike kada želimo besprijekoran izgled koji će potrajati satima već su pronašli u odličnom puderu brenda Giorgio Armani Beauty.

SAVRŠENI PUDER ZA BESPRIJEKORAN IZGLED KOJI TRAJE SATIMA

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation brzo je postao jedan od kultnih make up proizvoda u kojem su mnogi pronašli onaj savršeni puder. Ovaj raskošni tekući puder donosi odlično prekrivanje i nevjerojatnu izdržljivost koja će prkositi čak i najvišim ljetnim temperaturama. Iako se može pohvaliti odličnim prekrivanjem, Luminous Silk Foundation puder ističe se i istovremeno vrlo laganom formulom koja se lako nanosi, na koži ostavlja bestežinski osjećaj i postiže onaj svilenkasti efekt s dozom prirodnog sjaja.

Iako će biti previše za svakodnevni ljetni look kada težimo minimalnom make upu, ovaj luksuzni puder u svakom pogledu odličan je izbor vrijedan investicije za sve one posebne prilike kada u bočici pudera tražimo besprijekorni početak svečanog make up look koji će potrajati i na koji uvijek možemo računati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori