Najljepše frizure za kume i gošće na nadolazećim jesenskim vjenčanjima

@eleonoraarico

Govoreći o odlasku na vjenčanje, uvijek se najveći naglasak stavlja na odabir modne kombinacije – haljina, cipele i modni dodaci uvijek su u prvom planu, no ne treba zaboraviti niti na točku na “i” koja će zaokružiti cijeli outfit. To je, naravno, frizura, a bez obzira na to jeste li mladenka, kuma, djeveruša ili tek gošća na vjenčanju, ponekad nije jednostavan zadatak pronaći onu idealnu s kojom ćete moći plesati cijelu noć, a istovremeno izgledati elegantno i chic.

Od laganih valova do raskošnih ukrasa

Najpopularniji odabir su lagani valovi u kosi kao vječni klasik s kojim se ne može pogriješiti i koji odgovara svakoj odjevnoj kombinaciji. Ipak, vjenčanje je prava prilika da se pomaknete od klasike, izađete iz zone komfora i odaberete frizuru koju biste možda u svakodnevnom životu preskočili jer izgleda preelegantno. Pri odabiru frizure treba imati na umu da ona treba odgovarati obliku lica, odjevnoj kombinaciji, kao i modnim dodacima koji, ako ste ih odabrali, trebaju doći do izražaja. Budući da je sezona visokih temperatura iza nas, kosa ne treba nužno biti podignuta, ali ako se odlučite za takvu verziju, u nju možete uključiti jedan od ovosezonskih trendova – ukosnice i kopče koje će osvježiti svaku frizuru i podići je na novu razinu.

@aliciawpettit

Ako ste ljubiteljica jednostavnih, klasičnih frizura, možete se poigrati s njezinom teksturom, valovima ili napraviti minimalnu promjenu koja će imati maksimalan efekt – primjerice, pomaknuti razdjeljak ili kosu staviti iza uha. U nastavku donosimo dašak inspiracije s društvenih mreža, a vjerujemo kako ćete među prekrasnim frizurama pronaći onu idealnu za dan vjenčanja.

@chadwoodhair
@chadwoodhair
frizure za vjenčanje
@mie_juel
frizure za vjenčanje
@brittanyxavier
@fakander
@klarabelle
frizure za vjenčanje
@eleonoraarico
frizure za vjenčanje
@fakander

Foto: Instagram

2