Ovo su najtrendi ljetne frizure za plažu, a nisu beach waves
Ovo su najtrendi ljetne frizure za plažu, a nisu beach waves

Ovo su najtrendi ljetne frizure za
plažu, a nisu beach waves

Spremni za visoke temperature i ljeto? Tada ćete poželjeti znati i koji su najtrendi stilovi za najbolje ljetne frizure na plaži. Za ljeto 2023. postoji mnogo trendi frizura za plažu koje možete izabrati, ali neki su se posebno izdvojili. Već znamo koje su frizure u trendu za ljeto 2023. godine. Šiške su i dalje jedne od najtraženijih frizura, a Hailey Bieber je učvrstila svoj status vječne trendseterice kada je svojim oštrim bobom postala inspiracija mnogima.

Već nekoliko godina, pojam savršene ljetne frizure su beach waves, ti savršeno nesavršeni valovi u kosi, bogati teksturom i ležernim šarmom. Beach waves na tronu su najpopularnijih i najtraženijih frizura u salonima i zasjene svaki drugi izbor. Najčešće ih takvima oblikuju sunce i more, no ipak ih ne može baš svatko postići. U tu svrhu predstavljeni su razni proizvodi za styling kose koji će postići taj efekt, poput slanog spreja za kosu. Nedavno je i Teuta Mesaroš, vlasnica zagrebačkog frizerskog salona Teuta i poznata frizerska stilistica na svom Instagramu podijelila korisne savjete za styling beach waves frizure. Čini li vam se to sve kao previše posla oko kose dok ste na ljetovanju, rješenje su ove frizure koje donosimo u nastavku.

Vrlo su jednostavne za održavanje i u većini slučajeva spasit će vas od ljetnih vrućina. Wet look još je jedan karakterističan stil za ljeto, oko kojeg zbilja nećete imati puno posla. Zatim je tu trenutno hit frizura – frizura s kopčom, a i klasičan rep, visoki ili niski, može dobiti onaj simpatičan nesavršeni dojam, povežete li suncem i morem okupanu kosu u konstrukciju po želji. Zaigranost i dašak romantike, vašoj će kosi dati pletenice, a ako ne znate gdje s njome – marame su idealno rješenje.

Wet look

Frizura s kopčom

Učitati još
Zatvori