Najljepše frizure sa šiškama koje ćemo nositi ove zime

Najljepše frizure sa šiškama koje
ćemo nositi ove zime

@shotfromthestreet

Jesen je tu, a sa sobom je donijela brojne trendove u modnom i beauty svijetu koje jedva čekamo isprobati. Kad je riječ o beauty svijetu, točnije o svijetu frizura, postoje neke koje ne poznaju trendove ni godišnja doba, a u tu skupinu (osim boba koji polako dobiva kultni status), to su svakako šiške.

Frizure sa šiškama veliki su hit svake sezone i inspiracija s kojom brojne žene dolaze u frizerski salon. Međutim, za ovu se frizuru nije nimalo jednostavno odlučiti iz nekoliko razloga. Prije svega, treba pronaći idealan tip šiški koji pristaje našem obliku lica, a kad i pronađemo tu, savršenu frizuru, ono što zadaje mnogo “muke” je – održavanje. Naime, šiške znaju biti dosta “neposlušne” pa je ponekad potrebno mnogo strpljenja kako bi se one dovele u red. Ipak, jednom kad svladate vještinu stiliziranja i održavanja šiški, frizure sa šiškama postaju omiljen izbor.

@gigiringel

Naime, šiške daju onu potrebnu dozu chica i wow-efekt, a možete biti sigurni kako ćete s njima uvijek imati frizuru. Naime, neovisno o tome je li kosa raspuštena ili u repu, šiške će lijepo zaokružiti lice i bit ćete spremni za izlazak. U nastavku donosimo najljepše frizure sa šiškama koje smo pronašli kod trendseterica, ali i kod frizerskih stručnjaka.

Učitati još
Zatvori