Najljepši detalji za jednostavne i efektne jesenske frizure
Najljepši detalji za jednostavne i efektne jesenske frizure

Najljepši detalji za jednostavne i
efektne jesenske frizure

U kolekcijama za jesensku sezonu, odjevni komadi oni su koji su se, kao i svake sezone, istaknuli i među kojima ćemo pronaći nekoliko novih favorita koji će transformirati našu prošlogodišnju garderobu. Ipak, modni dodaci oni su koji će svaku garderobu i kombinaciju učiniti još posebnijom i boljom.

Kao efektan detalj, ali i kao najpristupačniji način da osvježimo svoj ormar i look, modni dodaci uvijek plijene pažnju i zauzimaju važno mjesto među novim trendovima i kolekcijama, što će biti slučaj i u jesenskoj sezoni ispred nas. Efektne modne dodatke za proljeće lako ćemo pronaći na high streetu, a kao jedan od najpopularnijih istaknut će se ukrasi za kosu.

Kopče za kosu: it detalj za svaki jesenski look

Brojni modni brendovi u svojim su jesenskim kolekcijama stavili fokus na modni detalj koji će u nadolazećoj sezoni osvojiti i najveće skeptike. Nakon nakita i marama kao pristupačnih i efektnih modnih dodataka koje smo birali posljednjih sezona kako bismo svaki look čine boljim, fokus jesenskih kolekcija nalazi se na detaljima za kosu, točnije kopčama za kosu.

Detalji za kosu uvijek su bili jedan od malih beauty, ali i modnih trikova jer će istovremeno začiniti i najjednostavnije frizure i odjevne kombinacije. Povratku trenda detalja za kosu imali smo prilike svjedočiti posljednjih nekoliko sezona kada smo sve češće viđali efektne ukosnice, trake i druge detalje. Jesenska sezona naglasak donosi na velike kopče za kosu s prizvukom 90-ih.

Pristupačne svima i kada je riječ o stilu, i kada je riječ o dužini kose i kada je riječ o budžetu za jesensku garderobu, kopče za kosu modni su trend za koji ćemo ovo proljeća objeručke prihvatiti. Najbolje iz ponude high street brendova H&M i Stradivarius te online shopa Anthropologie i Urban Outfittersa izdvojile smo u nastavku!

H&M

Anthropologie

Stradivarius

Urban Outfitters

Foto: Instagram, Anthropologie, H&M, Stradivarius

Učitati još
Zatvori