Kopča za kosu ove jeseni savršena je za svakodnevne frizure koje je najlakše napraviti
Kopča za kosu ove jeseni savršena je za svakodnevne frizure koje je najlakše napraviti

Kopča za kosu ove jeseni savršena je za svakodnevne frizure koje je najlakše napraviti

U kolekcijama za jesensku sezonu, odjevni komadi oni su koji su se, kao i svake sezone, istaknuli i među kojima ćemo pronaći nekoliko novih favorita koji će transformirati našu prošlogodišnju garderobu. Ipak, modni dodaci oni su koji će svaku garderobu i kombinaciju učiniti još posebnijom i boljom.

Kao efektan detalj, ali i kao najpristupačniji način da osvježimo svoj ormar i look, modni dodaci uvijek plijene pažnju i zauzimaju važno mjesto među novim trendovima i kolekcijama, što će biti slučaj i u jesenskoj sezoni ispred nas. Efektne modne dodatke za novu sezonu lako ćemo pronaći u high street ponudi, a kao jedan od najpopularnijih istaknule su se kopče za kosu.

Kopče za kosu: it detalj za svaki jesenski look

Brojni modni brendovi u svojim su jesenskim kolekcijama stavili fokus na modni detalj koji će u nadolazećoj sezoni osvojiti i najveće skeptike. Nakon nakita i marama kao pristupačnih i efektnih modnih dodataka koje smo birali posljednjih sezona kako bismo svaki look čine boljim, fokus jesenskih kolekcija nalazi se na detaljima za kosu, točnije kopčama za kosu.

Detalji za kosu uvijek su bili jedan od malih beauty, ali i modnih trikova jer će istovremeno začiniti i najjednostavnije frizure i odjevne kombinacije. Povratku trenda detalja za kosu imali smo prilike svjedočiti posljednjih nekoliko sezona kada smo sve češće viđali efektne ukosnice, trake i druge detalje. Jesenska sezona naglasak donosi na velike kopče za kosu s prizvukom 90-ih.

3 jednostavne frizure s kopčom za kosu

Svako od nas ima barem jednu kopču za kosu. One su oduvijek postojale na tržištu, ali u posljednje vrijeme postale su trendi modni dodatak. Od skupljih do onih pristupačnih. Pronašli smo jednostavne i cool varijante trendi frizura koje će vam ne samo skloniti kosu s lica, već i potencijalno postati vaša go-to frizura.

Lazy pletenica u formi punđe

Za prvu frizuru će vam pored kopče biti potrebna i jedna gumica. Nakon vezanja kose u niski rep postavite kopču ispod gumice i kosu podijelite na dva dijela, a zatim je ispletite u pletenicu. Sve što zatim trebate napraviti je da je omotate oko kopče i na kraju dodatno pričvrstite.

@audreyvictoria_ claw clip buns for fall 🤎🐻🍂 #hairtok #clawclip #clawcliphairstyles #clawcliphack #clawcliptutorial #longhair #hairstyletutorial #hairhacks101 #longhairstyles #hairstylehacks #cutehairstyles #easyhairstyles #hairstyle #hairtransformation #hairtrends2023 #foryou #fypシ ♬ greedy tate mcrae unreleased – babytatie1

Glamurozan up-do

Prilikom pravljenja druge frizure ponovo uzmite kosu u ruke, ali je ovoga puta nemojte vezati. Pažljivo prislonite kosu uz kopču koju ćete postaviti u vertikalan položaj. Provucite kosu kroz kopču i omotajte je oko kopče. Na kraju, ostatak kose sakrijte iza kopče.

@actstudio56 How to use hair clip? See this. 😍 #hairstyletutorial #hairvideos #hairinstagram #hairideas #hairaccessoriesmalaysia #hairclip #hairclaw #鯊魚夾 ♬ DARARI – ︎ ondu

Konjski rep na drugačiji način

Pravljenje posljednje frizure započnite vezanjem kose u niski rep, a potom napravite rupu iznad gumice i provucite kosu kroz nju. Frizuru završite kopčom koju ćete postaviti ispod repa, dajući mu tako znatno više volumena.

@lovergirlstore this claw clip hairstyle is for our long haired girls🫶🏻 #welcometoheaven #clawcliphack #clawcliphairstyle #longhairclawclip ♬ original sound – user95198783157

U nastavku donosimo najljepše kopče za kosu iz trenutne ponude dizajnerskih i high street brendova.

PRADA
Gucci kopča za kosu
GUCCI
STRADIVARIUS
pull&bear kopča za kosu
PULL&BEAR

Foto: Instagram (@louisegrdd, @lauralabee, @lauramvila)

Učitati još
Zatvori