U čemu leži tajna prekrasne frizure Jennifer Aniston?

Većina će se lako složiti: Jennifer Aniston jedna je od rijetkih celebrity dama koja je baš u svakoj fazi, bez obzira na modne trendove i sezone, imala savršenu frizuru. Sjetimo se samo “Rachel haircut”, vjerojatno jedne od najpopularnijih frizura svih vremena. Žene su dugo vremena dolazile u frizerske salone s njezinom fotografijom, a ona je vrlo brzo ušla u povijest. Frizura Jennifer Aniston sinonim je za #hairgoals jer, kad malo bolje razmislimo, je li uopće ikad pokazala lošu frizuru?

Uz nekoliko trikova do savršene frizure – svaki dan

Nemoguće je imati good hair day apsolutno svaki dan, a i rijetki su oni koji su s kosom zadovoljni baš svakog dana, više je tu riječ o nekom love-hate odnosu. Jedan dan je savršena, drugi dan je “u svom filmu”… Ipak, uz nekoliko trikova koje koristi i Jennifer Aniston, možda će se ovi dani kad je u svom filmu – svesti na minimum. Unatoč tome što joj kosa i divni valovi uvijek izgledaju besprijekorno, njezina rutina stvarno je jednostavna i ne oduzima više od 15 minuta vremena. U jednom je intervjuju izjavila kako joj je treba samo toliko vremena da se ustane, sredi kosu i krene. Osuši onaj dio oko korijena, a ostatak kose pusti da se suši prirodno, na zraku.

Umjesto sušila za kosu, odaberite proizvode za stiliziranje

Osim što joj nije potrebno sušilo za kosu da bi napravila savršenu frizuru, ispostavilo se da pere kosu tek svaka dva do tri dana. Uz to, na korijen kose drugi dan nanosi šampon za kosu Living Proof Perfect Hair Day. S obzirom na to da nemaju svi takav tip kose kod koje je dovoljno osušiti korijen kose, a ostatak pustiti da se suši prirodno, treba izvući najbolje iz ono s čime se raspolaže. Ipak, postoje neki proizvodi za kosu s kojima ćete možda ipak izbjeći sušenje i stiliziranje kose pomoću sušila za kosu. Postoji cijeli niz formula koje su napravljene na način da izvuku najbolje od prirodne kose, bez potrebe da se pritom koristi sušilo za kosu. Takvi se proizvodi nanose na mokru kosu, a pomažu u njezinom oblikovaju, daju glađi osjećaj i definiraju ju je u pravu frizuru. U nastavku vam donosimo nekoliko proizvoda koji bi vam mogli pomoći da imate sličnu kosu kao Jennifer (ili barem ukradete njezinu rutinu).

Living Proof PhD 5-in-1 Styling Treatment
Ouai Air Dry pjena za kosu
IGK Hair No More Blow Air Dry sprej za kosu
Redken No Blow Dry Just Right Cream
IGK Hair Rich Kid kokosovo ulje

Foto: Profimedia, Living Proof, Ouai, IGK, Redken

1