Flamboyage: tehnika bojanja koja će ovog proljeća osvježiti našu kosu

Flamboyage: tehnika bojanja koja će ovog
proljeća osvježiti našu kosu

Pramenovi su se oduvijek isticali kao jedan od omiljenih trikova za transformaciju boje kose i osvježenje frizure. Danas, zahvaljujući novim i inovativnim tehnikama, pramenovi su bolji no ikad. Daleko od onih dramatičnih linija s početka 2000-ih, nove tehnike bojanja kose poigrale su se idejom pramenova i završenom looku dale prirodniji izgled.

Od ombre efekta koji je izazvao pravu malu revoluciju u svijetu kose i beauty trendova te osvojio baš svaku trendsetericu do balayage tehnike bojanja kose koja je izazvala jednako oduševljenje svojim pomnim nanošenjem tankih pramenova i besprijekornim nijansiranjem, pramenovi su u posljednjih nekoliko sezona postali nezaobilazni dio omiljenih trendova u kosi. Kao posljednja u nizu tehnika koja uz pomoć pramenova donosi savršeno osvježenje za svaku boju istaknula se flamboyage tehnika bojanja kose.

FLAMBOYAGE ZA SAVRŠENO PROLJETNO OSVJEŽENJE KOSE

Objavu dijeli Dat Salon (@datsalon)

Baš kao što joj se može iščitati iz imena, nova tehnika bojanja kose za koju već predviđaju da će biti jedan od najpoželjnjih beauty trendova oslanja se na svoje prethodnike, ombre i balayage, i donosi savršeno osvježenje svake boje kose na početku još jedne nove sezone. Iza flamboyage tehnike bojanja kose nalazi se spoj dramtičnog ombre looka i suptile igre balayage pramenova. Umjesto folija, flamboyage tehnika koristi se posebnim ljepljivim trakama koje omogućavaju frizerima da kreiraju precizne pramenove i boju kose vrlo prirodnog izgleda.

Nova tehnika unosi suptilne pramenove uz pomoć kojih ne donosi drastičnu transformaciju, već naglašava ljepotu prirodne boje kose istovremeno donoseći novu dimenziju. Uz flamboyage već na početku proljeća možete postići boju koja izgleda kao ste se upravo vratili s ljetnog godišnjeg odmora na suncem okupanoj plaži. Osim premenova u nešto svjetlijim nijansama od prirodne, flamboyage možete izvesti i uz pomoć pastelnih tonova za odvažniji trendi look.

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Objavu dijeli Holly (@colourbyholly_)

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori