Našli smo tri povoljnije drogerijske verzije viralnog Fenty Beauty sjajila
Našli smo tri povoljnije drogerijske verzije viralnog Fenty Beauty sjajila

Našli smo tri povoljnije drogerijske verzije
viralnog Fenty Beauty sjajila

Na ničije iznenađenje, Rihanna, odnosno Fenty Beauty, ima još jedan viralni proizvod. Ovog puta radi se o sjajilu ‘Gloss bomb Heat’ u nijansi Hot Chocolit. Ovo sjajilo ujedno je i plumper, odnosno ima sastojke od kojis usnice na neko kratko vrijeme mogu biti nešto veće. Uz to, to je i luminizer, odnosno sadrži sitne šljokice za blistave i sočne usne.

Ovo sjajilo prozirno je smeđe boje te usnama daje prirodnu nijansu i sjaj. Njegova popularnost trenutno je na vrhuncu, a viralnost je dosegnulo na TikToku, kao i mnogi drugi beauty proizvodi. Razlika je, ipak, u tome što smo se u kvalitetu Fenty proizvoda davno uvjerili i jasno je da se ovdje radi o još jednom dobrom proizvodu, a ne samo o nečemu što je trenutni hit.

Ova smeđa nijansa podsjeća na one nijanse koje su se nosile 90-ih, a sada su ponovno jedan od najvećih hitova. Upravo zato ne čudi što su trenutno sva svjetla reflektora na Hot Chocolit sjajilu. Osim toga, mat ruževi više nisu trend kao prije nekoliko godina, nego sjajne usne koje izgledaju gotovo mokro. To se savršeno slaže s prirodnim lookom koji sada svi nose i žele.

Ovaj plumper je onaj zagrijavajući i ako osjetite peckanje kada ga nanesete, to je normalno. Peckanje je rezultat ulja korijena đumbira i kapiskuma, odnosno spoja koji se nalazi u ljutim papričicama. To trenutno, ali ne i trajno, povećava usne. Kako to ne bi isušilo usne, ovo sjajilo sadrži i shea maslac.

Ipak, ono što mnoge odvraća od kupnje Fenty Beauty sjajila je njegova cijena. Ona je 240 kuna, plus što se na taj iznos treba platiti poštarina. Srećom, postoje pristupačnije verzije koje su jako vjerna kopija Rihanninog viralnog proizvoda. Mi smo pronašli tri.

Maybelline

Prva je Maybelline sjajilo u nijansi ‘Topaz’. Iako u pakiranju izgledaju nešto drugačije, na usnama su gotovo iste nijanse. Najveća razlika su zapravo zlatne šljokice, one su uočljivije u Maybelline sjajilu, dok su u Fentyju suptilnije. Maybelline sjajilo stoji oko 75 kuna.

NYX

Druga jeftinija verzija je ona od NYX-a. Nažalost, njihovi dućani više ne postoje u Hrvatskoj, ali može ih se naručiti s raznih web shopova. Njihovo sjajilo Butter Gloss, koje je vjerna kopija Rihanninog je ono u nijansi ‘Lava Cake’. Ovo sjajilo posebno je jer nije ljepljivo, a također usnama daje lijepu prozirnu smeđu nijansu. Cijena mu je oko 38 kuna.

E.L.F.

Na kraju, tu je E.l.f. sjajilo, odnosno Lip Lacquer u nijansi ‘Love Bite’. Ono u pakiranju također izgleda nešto svjetlije nego Fenty Beauty, no kada se nanese gotovo su identični. Love Bite kao i Maybelline u sebi ima zlatne čestice. Cijena mu je oko 23 kune.

FOTO: Instagram (@tatlafata, @christinanadin),
Fenty Beauty, NYX, ELF, Maybelline

Učitati još
Zatvori