Trendi frizura za koju nećete trebati posjetiti frizera

Trendi frizura za koju nećete
trebati posjetiti frizera

Jednostavne i brze frizure za koje nam je trebalo minimalno truda i vremena obilježile su 2020. godinu. Neuredna punđa, jednostavan rep i šarmantna pletenice bile su apsolutni favoriti i izbor koji je savršeno pristajao našim ležernim odjevnim kombinacijama za dane provedene kod kuće. Početak nove godine u nama je probudio želju za promjenom. Mnogi od nas, već su posjetili frizura i svoju frizuru osvježili efektnim rezom ili novom bojom. Osim nove dužine i boje, osvježenje frizure ove ćemo godine pronaći u jednom od najvećih beauty trendova za 2021. godinu, a za koji odlazak frizeru nije nužan.

Nakon godine frizura s messy predznakom, u 2021. se vraćamo sofisticiranosti fen frizure!

Fen frizura je beauty trend za 2021.

Od sedamdesetih do početka dvijetisućitih, fen frizura uvijek se nalazila na vrhu liste najpoželjnijih. Istovremeno jednostavna, ali i ženstvena, fen frizura bila je omiljeni trik mnogih žena koje su uz pomoć velike okrugle četke i sušila za kosu najpopularniju frizuru kreirale tu popularnu frizuru i u trenu postizale uglađeniji i sređeniji izgled. Nakon godine u kojoj smo se odmaknuli od sređenog izgleda, fen frizura vraća se među najveće beauty trendove.

Kako će izgledati fen frizura u 2021. godini? Nove tehnike sušenja i nekoliko dodanih voluminoznih uvojaka kreirate će njezino novo lice – romantično i nonšalantno.

Iako drugačija od fen frizura koje su vladale sedamdesetima ili koje smo nosili na početku tisućljeća, nova fen frizura još uvijek će zadržati ono najbolje od svojih starih verzija – volumen koji unosi u kosu i jednostavnost kada je riječ o stilizacije jer sve što će vam trebati su još uvijek sušilo za kosu i velika okrugla četka. Lak za kosu koji je nekad bio kraj svake dobre fen frizure sada će zamijeniti svima omiljeni sprejevi za teksturu ili suhi šamponi koji će zadržati volumen i postojanost fen frizure, ali istovremeno stvoriti opušteniji i moderniji izgled.

U klasičnom ravnom izdanju s vrhovima uvijenim prema unutar, inspirirana sedamdesetima s vrhovima uvijenim prema vam ili u opuštenoj varijanti s nekoliko uvojaka, fen frizuru već nose popularne it djevojke celebrity i influencerske scene čije vam frizure mogu poslužiti kao savršena inspiracija.

Učitati još
Zatvori