Koža nikada nije bolje mirisala kao uz ovu obožavanu kremu

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Simone, Medical Aesthetician (@simonethebeautyguide)

Zimske temperature su tu, a s njima i potreba za mnogo jačom i boljom hidratacijom kože. Pronaći onu jednu najbolju kremu kojom ćemo kontinuirano njegovati tijelo nikada nije lak zadatak, no žene koje su isprobale Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream toj su potrazi već odavno stale na kraj. Ova krema za tijelo ima jako velik broj obožavateljica u Hrvatskoj i, ako su poput nas, ovu kremu uvijek iznova nabavljaju, kada potroše onu prethodnu. Razloga za njeno obožavanje ima mnogo, a za Elizabeth Arden je njena Green Tea linija iz 1999. godine uvjerljivo najprodavanija u svijetu od bilo koje druge koje je u međuvremenu predstavila.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lucia (@luskincare)

Zašto obožavamo Green Tea Honey Drops?

Na prvom mjestu definitivno je njen neodoljiv miris. Bogat i intenzivan, no nikako ne napadan. On je stvoren da bi energizirao, osvježavao i podizao raspoloženje. U gornjim notama su citrusi, u srednjim notama zeleni čaj, a u bazi mošus i ambra. Mirisna kompozicija sadrži čak i kapljice meda, a jednom kada ju nanesete na kožu osjećat ćete se baš posebno. Krema divno grli kožu i za sobom ostavlja divan mirisni trag gdje god krenuli. Miris će se upiti i u odjeću koju nosite, a na koži će se zadržati cijeli dan. Mnoge žene su nanošenje ove kreme nakon tuširanja pretvorile u svoj omiljeni beauty ritual.

Green Tea Honey Drops krema ima i njegujući karakter, jer je super hidratantna i pomaže umiriti i njegovati suhu kožu, iako smo ju koristile i na našim drugim tipovima kože i djelovala je jednako odlično. Od ljetnog favorita nesumnjivo će postati i favorit za jesenske i zimske dane, a ovaj bestseller iz Elizabeth Ardena sada se već može nabaviti svugdje; sada je na popustu u Douglasu, a imaju je i stranice poput Notina. Količina od 500 militara također je izdašna i trajat će vam dugo.

Foto: Instagram, Elizabeth Arden

0