Savršeni make up proizvodi za ljeto nose potpis Elizabeth Arden

Savršeni make up proizvodi za ljeto
nose potpis Elizabeth Arden

Elizabeth Arden za svoju je novu Bronze Vibes Color Collection inspiraciju pronašao u bijegu iz grada u toliko priželjkivane, ljepše morske krajeve. Proizvodi koje ova kolekcija donosi stvoreni su kako bi naglasili naš unutarnji i vanjski sjaj, a njene zvijezde postaju highlighter u puderu i dva sjajila za usne.

Limited Edition Fourever Glow Highlighting Powder, highlighter je u puderu koji dolazi u divnom ambalaži po mjeri istinskih make up kolekcionara, a iznutra zapravo krije čak četiri različita pudera, za highlight, naglašavanje, dodir boje na obrazima i sjaj.

Jedinstvena paleta hvata i iluminira sunce koje ljeti prirodno dodiruje našu kožu, a za highlight su zaslušne reflektirajuće i prelijevajuće biserne čestice koje licu daju blistavi sjaj. Nijanse se mogu koristiti samostalno ili se pomiješati zajedno za optimalni glow. Cijena mu je 169,00kn.

Beautiful Color Liquid Lip Gloss, neodoljiva je kolekcija sjajila za usne, koja ih istovremeno hidratiziraju. Karakterizira ih visoki, prelijevajući sjaj, a na usnama su vrlo ugodna i već na osjet njeguju usne. Blistavi pigmenti kriju se u formuli, koja je obogaćena i sastojcima za mladenačkije i punije usne. Postoji više nijansi između kojih je moguće birati: Gone Pink, Pretty Obsessed, Stardust, Cheeky, Ladylike, Red Door VIP. Cijena im je 291,00kn.

 

Foto: Elizabeth Arden

Učitati još
Zatvori