Elena Dizdar otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda
Elena Dizdar otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda

Elena Dizdar otkrila nam je svojih 5
omiljenih beauty proizvoda

Njezino ljupko lice mogli ste vidjeti na brojnim reklamama, a ovog tjedna ona je gošća naše rubrike u kojoj nam poznate dame otkrivaju svoje omiljene beauty proizvode. Ona je Elena Dizdar – model i zaštitno lice brojnih brendova. Svoju karijeru gradila je na domaćoj sceni, ali i van granica Lijepe naše. Koga smo sve ugostili prije nje, možete pogledati ovdje.

Elena je djevojka od svega 24 godine, no sudeći po količini iskustva koje ima, ali i ozbiljnosti kojom pristupa poslu, mnogi bi rekli da je mnogo zrelija od toga. Ipak, tu ozbiljnost koju održava tijekom snimanja, u pauzama zamjenjuje njezina simpatičnost. Zapravo, tko god je Elenu upoznao uživo zasigurno će vam reći da se radi o rijetko prizemljenoj, a istovremeno jako zabavnoj osobi.

S obzirom na prirodu Eleninog posla, nije ju čudno vidjeti u full glam izdanjima, kao ni u onim potpuno prirodnim. Ipak, u privatnom životu, Elena više naginje ovog drugoj opciji. Ne čudi nas to s obzirom na to da svoje lice njeguje i to se vidi na prvi pogled, a primjećujemo to i iz proizvoda koje nam je izdvojila kao favorite.

Inače, Elenin put do svijeta modelinga vrlo je zanimljiv. Nakon godina bavljenja taekwondoom, odlučila se prijaviti na izbor za Miss sporta i pobijedila je. To joj je otvorilo vrata prema modelingu i od tada, uz puno rada, niže samo uspjehe.

Korektor

“Ne koristim puder, ali korektor je moj go to za sve! Lice se doima uvijek odmorno, a bez teške šminke”, kaže nam.

Maska za lice

“Koža mi je uvijek izložena raznom stresu, ali dobra maska joj vrati sjaj i podatnost!”

Eye patches

“Beauty favorit bez kojeg ne idem nigdje”, kaže nam kratko i jasno.

Parfemski losion za tijelo

“Koža je ogledalo koliko brinemo o sebi, zato je bitno da uz njegu kože lica brinemo i o tijelu. Obožavam što odaješ fresh dojam uz notu omiljenog parfema”.

Krema za lice s SPF-om

“Obožavam sunce i imam zahvalnu kožu koja nije sklona crvenilu no opreza nikad dosta! Kožu imamo samo jednu”.

FOTO: Instagram (@dizdar_el), Cult Beauty, Chanel, DermaCare,Laboratorios Babe,
Olival, Skintegra, L’Adria, YSL Beauty, Lancome, Catrice, Biologique Recherche

Učitati još
Zatvori