Najobožavaniji balzam za skidanje šminke na svijetu: Niže isključivo pozitivne recenzije
Najobožavaniji balzam za skidanje šminke na svijetu: Niže isključivo pozitivne recenzije

Najobožavaniji balzam za skidanje šminke na svijetu: Niže isključivo pozitivne recenzije

Kada bismo se bacili u potragu i stvarno obratili pažnju na društvene mreže, kladimo se kako bi svaki dan neki proizvod postao viralan. Bilo da se radi o šminki, skincare proizvodima ili nećem trećem, čini se da sve dobiva svojih pet minuta slave. Ipak, kako viralnost dolazi, tako i prolazi, možda još i brže. Stoga, kada se o nekom proizvodu nastavlja govoriti i kada njegova popularnost nikako ne pada, uz sve druge koji se pojavljuju, znamo da se radi o dobroj stvari. Upravo to se dogodilo u slučaju Elemis Cleansing Balm balzama za čišćenje lica.

On je namijenjen skidanju šminke, ali i samo čišćenju lica od svega što se nakupi na koži tijekom dana. Njegovo puno ime je Pro-Collagen Cleansing Balm.

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Elemis balzam za čišćenje može se koristiti za čišćenje, ali i kao hranjiva maska za lice, zahvaljujući svom sastavu sastojaka koji učinkovito čiste, hidratiziraju i pomažu revitalizaciji kože. Elemis balzam za čišćenje je vrlo mekan, a tekstura podsjeća na najkremastiji maslac. Ovaj balzam svakodnevno čišćenje lica čini nevjerojatno luksuznim i ritualnim – počinje kao hranjivi balzam, zatim postaje ulje za čišćenje i na kraju se pretvara u dubinski hidratantno mlijeko.

Kako ga koristiti?

Ne može biti jednostavniji za korištenje. Jednostavno umasirajte balzam veličine zrna graška u suhu kožu koje se zatim pretvara u svilenkasto ulje. Kako biste stvarno iskoristili hranjive prednosti, navlažite ruke i nastavite masirati kako biste emulgirali ulje u hidratantno mlijeko. Uklonite proizvod mokrom flanelskom ili muslinskom krpom i imat ćete mekan i blistav ten.

Za svaki tip kože

Ali ono najbolje kod ovog proizvoda? Za svakoga postoji formula. Dok se originalni balzam može pohvaliti brojnim nagradama i obožavateljima industrije, oni koji traže uravnoteženiji ten mogli bi preferirati ekstra hidratantni Pro-Collagen Rose balzam za čišćenje, ili ako je osjetljivost problem, postoji i opcija bez mirisa (novi Pro -Collagen Naked balzam za čišćenje također je posebno dobar u uklanjanju tvrdokorne maskare). Koju god formulu odabrali, vjerujemo da s obzirom na brojne pozitivne recenzije, ovaj balzam vrijedi isprobati.

Foto: Instagram (@kelseymerritt, @jelena.nyc, @elemis)

Učitati još
Zatvori