Priča o beauty brendu koji spaja umjetnost i visoku tehnologiju

Priča o beauty brendu koji spaja
umjetnost i visoku tehnologiju

@eisenbergparis

Eisenberg Paris, luksuzni kozmetički brend, čije proizvode unatrag godinu dana možete ekskluzivno pronaći u Douglas parfumerijama, rezultat je petnaestogodišnjeg istraživanja francuskog poduzetnika Joséa Eisenberga. Uz iskustvo stečeno u svijetu ljepote i visokotehnološkog istraživanja te stručno znanje u borbi protiv starenja, José Eisenberg kreirao je proizvode koji predstavljaju spoj visoke tehnologije, umjetnosti i izvrsnosti. Danas, uz podršku sina Edmonda Eisenberga i stručnog znanstvenog tima, ne odustaje od potrage za savršenstvom, elegancijom i luksuzom koje uspješno uspijeva utkati u bezvremenost svih Eisenberg Paris proizvoda.

Povezivanje umjetnosti i visoke tehnologije

Eisenberg

José Eisenberg rođen je 1945. godine u Bukureštu kao sin jedinac obitelji tekstilnih industrijalaca. Kada je imao 13 godina njegova je obitelj proglašena neprijateljima naroda i iz Rumunjske su izbjegli u Firencu gdje je u 21. godini José počeo raditi u modnoj industriji. Kasnije je djelovao na području informatike, a njegov pustolovni duh doveo ga je do razvoja kozmetičkih proizvoda. 2000. godine osnovao je svoj kozmetički brend u kojem je na jedinstven način povezao svoje dvije najveće strasti – umjetnost i vrhunsku tehnologiju! José se uvijek oslanjao na svoj identitet, vrijednosti i iskustvo te čeznuo za formulom koja će utjeloviti prirodnu, bezvremensku ljepotu te muškarce i žene učiniti ljepšima. Dugogodišnja znanstvena istraživanja i brojna medicinska ispitivanja oživjela su njegovu ideju, a Trio-molecular® formula postala je stvarnost koju je José Eisenberg učinio karakterističnom za Eisenberg Paris proizvode.

Eisenberg
Eisenberg

Linije u kojima svatko može pronaći idealan proizvod za svoj tip kože

Proizvodi brenda podijeljeni su u nekoliko linija: proizvodi za njegu kože za žene, Pure white linija proizvoda, Exellence linija proizvoda, proizvodi za njegu kože za muškarce, Make up linija Les Essentiels Le Maquillage, Sublime tan linija proizvoda za zaštitu i njegu kože izložene suncu i napokon, linije muških i ženskih mirisa – L’art du parfum i Latin Orientals.

Eisenberg
@eisenbergparis

Otkriće Eisenbergovih istraživanja, Trio-molecular® formula, sadrži tri molekule prisutne u prirodi koje uzajamnim djelovanjem obnavljaju kožu, pružaju joj energiju i opskrbljuju je kisikom. Sinergija aktivnih prirodnih sastojaka molekula enzima, citokina i biostimulina predstavlja učinkovito oružje u prevenciji i korigiranju znakova starenja kože. Snaga Eisenberga sadržana je u proizvodima za njegu lica i tijela koji bez parabena, a zahvaljujući tehnološkoj inovativnosti Trio-molecular® formule i ciljanim sastojcima poput dijamantne prašine ili čistog zlata, ponovo aktiviraju osnovne funkcije kože te ona postaje ujednačena i zdrava, a ten savršen i blistav.

Očaravajuće linije muških i ženskih mirisa

Eisenberg
@eisenbergparis

Na posebnom mjestu u kolekciji Eisenberg proizvoda nalaze se dvije linije očaravajućih muških i ženskih mirisa – L’art du parfum i Latin Orientals. Svi parfemi ovih linija kreacija su Joséa Eisenberga i, kako sam kaže, odraz su njegovih snova. Prema njegovom mišljenju, mirisi su usko povezani s osjećajima, obraćaju se direktno osjetilima i bude uspomene. Svaki Eisenberg parfem, od najdiskretnijeg do najmoćnijeg, predstavlja bezvremensku eleganciju i savršenstvo. Osmišljen je kako bi mirisom pobudio emocije. Kako sami mirisi, tako i njihova pakiranja imaju inspirativnu dizajnersku priču i djelo su brazilskog slikara Juareza Machadoa, čije art-deco stvaralaštvo savršeno pristaje uz Eisenberg mirisne kreacije. Nezaboravne kombinacije cvjetnih i voćnih nota isprepliću se na bazama sandalovine, mošusa i drugih senzualnih esencija, zbog čega ženski i muški mirisi postaju jedinstveni individualni potpis svakog tko ih nanosi.

Od kada se pojavio na našem tržištu Eisenberg Paris dobio je posebnu pozornost i postao iznimno tražen u području beauty industrije. Inovativni pristup njezi kože i elegancija parfema prepoznati su kao profesionalni tretman i dobitna kombinacija za sve tipove kože. S Eisenberg proizvodima naša koža zaista priča svoju priču, inspirirana pariškim šarmom i potaknuta pobuđenim osjetilima pomlađene kože i neodoljivih mirisa.
Eisenberg Paris proizvodi dostupni su u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr.

Foto: Instagram (@eisenbergparis), PR

Učitati još
Zatvori