Dvostruka francuska manikura je beauty klasik s trendi pomakom

Dvostruka francuska manikura je beauty
klasik s trendi pomakom

Francuska manikura je pravi beauty klasik koji se ove godine vraća punom snagom. Nakon mikro manikure, sad je tu i dvostruka francuska manikura. Ono što ju čini drugačijom je dvostruka linija na vrhovima noktiju. Mnogo je upečatljivija od klasične francuske manikure i bit će pravo osvježenje ove godine. Ona je stylish i elegantna, može biti minimalistička, ali i vrlo upečatljiva. No, dovoljno je jednostavna da ju možete nositi cijelu godinu i u svakoj prilici.

Dvostruka francuska manikura je na vrhuncu svoje popularnosti

Dvostruka francuska manikura je kao stvorena za one koji vole klasične manikure s pomakom jer sad dolazi u raznim bojama i s drugačijim detaljima. Možete ju ukrasiti šljokicama ili perlicama, dodati tamnije tonove ili kombinirati najneočekivanije boje. Ako najviše volite klasike, najbolje je odabrati nude nijansu za bazu i bijele, ružičaste ili srebrne boje za vrhove noktiju.

Debljinu crte na vrhovima možete odabrati prema vlastitom ukusu. Međutim, ako imate kratke nokte, one bi trebale biti što tanje. Nemojte zaboraviti, kako bi kreirali trendi dvostruku francusku manikuru trebali biste povući dvije crte. One mogu biti u istim, ali i različitim bojama – prema vašem raspoloženju. Isto tako, možete povući dvije linije, jednu uz drugu, a mogu biti i različitih debljina te s razmakom. U nastavku možete naći neke od najljepših dvostrukih francuskih manikura kako biste se inspirirali ovo proljeće.

Učitati još
Zatvori