Svi su poludjeli za rozim Dior rumenilom pa smo pronašli verzije s prihvatljivijom cijenom
Svi su poludjeli za rozim Dior rumenilom pa smo pronašli verzije s prihvatljivijom cijenom

Svi su poludjeli za rozim Dior rumenilom pa smo pronašli verzije s prihvatljivijom cijenom

Ako ste imalo prisutni na društvenim mrežama, a pogotovo na TikToku i Instagramu, vrlo je vjerojatno da znate za ružičasto Dior rumenilo. Radi se o nijansi 001 Pink, a iz Diora kažu da je to univerzalno rumenilo koje koži daje zdrav izgled.

Roza rumenila općenito doživjela su golemi bum u popularnosti. Naime, ljudi su, čini se, ponovno otkrili da roza rumenila svima stoje, a uz to i vizualno pomlađuju. Taj anti-age efekt posebno se vidi ako ih, osim na obraze, nanesete i na kapke, a uz to je ostatak šminke minimalan.

Dior rumenilo u sebi sadrži i sitne sjajne čestice pa obrazima daje i suptilni sjaj što također doprinosti zdravom i mladolikom izgledu kože. No mnogima je, ipak, malo problematična njegova cijena od oko 44 eura. To nije malo i nije svima prihvatljivo, pogotovo u današnjoj financijskoj klimi u kojoj nas sa svih strana bombardiraju vijestima o inflaciji i porastu cijena.

Baš zato odlučili smo pronaći dostojne zamjene za Dior rumenilo. Kao i za svaki drugi luksuzni beauty proizvod tako i za ovaj postoje dupes, odnosno proizvodi koji daju sličan ili gotovo isti efekt, a cijena im je znantno niža. U nastavku donosimo popis alternativa za Dior rumenilo.

Fenty Beauty

Ovo lagano rumenilo stapa se s kožom i daje prirodno rumeni izgled obrazima. Doduše, ovo rumenilo dupe je za Diorovo samo što se boje tiče, sastojcima i teksturom ne. Diorovo je u kamenu, a ovo je kremasto, no to samo znači da će na licu izgledati prirodnije. Također, ovo kremasto primjerenije je za ljude sa suhom kožom. Cijena mu je 21 euro.

Rozo Dior rumenilo
Fenty

ColourPop

ColourPop rumenilo u nijansi prairie air također je dobra zamjena za Diorovo rumenilo. Ovo rumenilo lako se blenda i ima svilenkasti završetak. Lagano je i ne stoji na koži poput maske. Cijena mu je oko 11,50 eura.

Rozo Dior rumenilo
ColourPop

MAC

I u MAC-u smo pronašli rumenilo koje možete kupiti umjesto Diorovog. Ime nijanse je Totally Synced. Također je kremaste teksture, nudi lagano do srednje pokrivanje, a može se nadograđivati. Možete ga nanositi prstima ili kistom. Cijena mu je 30-ak eura.

Rozo Dior rumenilo
mac

NARS

Nars rumenila nadaleko su poznata, a ovo u nijansi Thrill dobra je zamjena za Dior ružičasto rumenilo. Radi se o mat rumenilu s hladnim podtonovima. Cijena mu je oko 30 eura.

Rozo Dior rumenilo
Nars

Bobbi Brown

Bobbi Brown mat rumenilo lagano se nanosi, a postojano je cijeli dan. Sve nijanse ovog rumenila osmišljene su tako da repliciraju prirodno rumenilo obraza. Cijena mu je oko 32 eura.

Rozo Dior rumenilo
bobbi brown

Tarte

Rumenilo postojano i do 12 sati, Tarte u nijansi Dollface mat je i daje satinirani finiš licu. Lako se blenda i ne trebate se bojati da će biti prejako na licu. Cijena mu je 33 eura.

Rozo Dior rumenilo
Tarte

FOTO: Instagram (@artsyandsmol, @oxanamamedova),
Fenty Beauty, Nars, ColourPop, Bobbi Brown, Tarte

Učitati još
Zatvori