20 najljepših nijansi crvenih lakova koje ćemo nositi ove sezone

20 najljepših nijansi crvenih lakova
koje ćemo nositi ove sezone

@aninebing

Svaka nova sezona sa sobom donosi brojne trendove i novitete koje s nestrpljenjem čekamo isprobati, no za dobre stare klasike uvijek ima mjesta. Ono što su u modnom svijetu bijela košulja, kožna jakna i dobre čizme, u svijetu make upa crveni ruž i tuž za oči, u svijetu manikura to je crveni lak. Njegova popularnost ne pada bez obzira na sezonske trendove u svijetu manikure, a brojne i raskošne nijanse savršeno se uklapaju u bogatu paletu jesenskih boja. Crveni lak za nokte sa sobom nosi profinjenenost i eleganciju, a kultni je status stekao zahvaljujući činjenici da je prigodan za različite situacije, neovisno o tome radi li se o svakodnevnim outfitima ili odjevnim kombinacijama koje moraju poštivati određeni dress code.

Široka paleta savršenih nijansi

Crveni lak uvijek je taj koji će na nokte donijeti dozu glamura, a njegove različite nijanse mogu se odlično ukomponirati s bojama u garderobi, neovisno o kojem se godišnjem dobu radi. Nail art, kao i klasične nijanse poput nude također su dobrodošle na noktima, no upravo je crveni lak koji će njegovanim rukama dati uvijek željeni wow-efekt. Govoreći o nijansama crvene, izbor je uistinu šarolik – možete odabrati između vibrantne i upečatljive jarke crvene boje koja će osvježiti svaku odjevnu kombinaciju, čak i one najmonotonije, kao i tamnijih, zagasitih nijansi koje sa sobom nose dozu glamura. Tu su i one najtamnije nijanse trule višnje koje će na prvu izgledati poput tamnog laka, predstavljaju savršenu klasiku s pomakom.

Ako se još uvijek dvoumite hoće li crvena manikura biti vaš idući izbor, imamo i dodatan razlog, a to je taj da crveni lak može poslužiti i kao anti-age tretman. U slučaju kad odaberete crveni lak s glossy efektom i narančastim podtonom, velika pozornost stavljena je na manikuru, a time se skreće pozornost s nesavršenosti na rukama, kažu stručnjaci!

Dior Vernis – 999 Rouge 999

Foto: Instagram, Notino, Look Fantastic

Učitati još
Zatvori