Najvatreniji trend u bojama za kosu koji ćete poželjeti isprobati

Najvatreniji trend u bojama za kosu koji
ćete poželjeti isprobati

Iako je početak ljeta iza nas, a od prvih jesenskih dana nas dijele dugi i topli ljetni tjedni, kad govorimo o frizurama – uvijek je dobro vrijeme za promjenu. Između ljetne i jesenske sezone, spoj ljetnih beauty favorita i prvih najavljenih trendova za nadolazeću sezonu istaknuo je novi trend koji ćete odmah poželjeti spojiti. Iako smo navikli da s prvim sunčanim danima nijanse plave boje postaju najpoželjniji beauty trend, a jesen nas uvijek vraća tamnijim i zagasitim tonovima, zašto ove godine svoju ljetnu frizuru ne biste začinili s toplim odsjajem i raskošnim nijasama crvene i narančaste?

Od nježnih, gotovo pastelnih tonova narančaste boje preko bakrene nijanse do vatrene crvene prošarane pramenovima u toplim nijansama, najvatreniji trend iz svijeta boja za kosu vratio se i izgleda bolje i posebnije no ikad.

CRVENE I NARANČASTE BOJE ZA KOSU KOJE ŽELIMO ISPROBATI

Usprkos novim i inovativnim tehnikama bojanja kose koje stvaraju zanimljive efekte u našoj kosi, nijanse narančaste i crvene još uvijek krasi možda najposebniji izgled koji će vas bez sumnje istaknuti u gomili. Osim efektnog izgleda, vatrene nijanse narančaste i crvene savršen su izbor za potpunu transformaciju ne samo vaše kose, već i cijelog looka. Bilo da je vaša kosa plave ili smeđe boje, narančasti i crveni tonovi uvijek su, a osobito u iščekivanju jeseni, odličan i vrlo hrabar odabir. Istovremeno klasične i trendi, crvene i narančaste nijanse vašem licu donijet će toplinu i savršeno pristajati ljetnim, ali i jesenskim modnim i make up trendovima.

Ako je i vas osvojio ovaj vatreni trend, u nastavku donosimo dozu inspiracije za tri najpopularnije nijanse – najnježniju narančastu koju bira blogerica i glumica Courtney Halverson, vibrantnu, nekoliko nijansa intenzivniju narančastu koju je za efektnu transformaciju svojih dugih plavih uvojaka odabrala plesačica i glumica Julianne Hough te raskošnu crvenu prošaranu svjetlijim pramenovima blogerice Jane Aldridge.

@PRETTYLITTLEFAWN

@JULESHOUGH

@SEAOFSHOES

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori